Υποψηφιότητα Κολτσίδα για Άρη

Η ΠΑΕ Άρης θα στελεχωθεί το επόμενο διάστημα με ανθρώπους που θα συνδράμουν σε διάφορα πόστα. Ήδη έχουν γίνει προσθήκες στο κομμάτι της οργάνωσης και λειτουργίας των γραφείων με τον Αντώνη Τσαλουχίδη, προχώρησαν συνεργασίες σε επίπεδο επικοινωνίας, με ανθρώπους που ασχολούνται με τα «νέα μέσα» και την εικόνα της ΠΑΕ στα κοινωνικά δίκτυα, ενώ προχωρούν οι ενέργειες για τη στελέχωση του εμπορικού τμήματος, παράλληλα με τις επαφές με την εταιρία TAF για την προώθηση του χορηγικού πακέτου της ΠΑΕ Άρης.

Ο Πάκο Ερέρα προανήγγειλε ότι θα προστεθεί ένα άτομο στο αγωνιστικό τμήμα για τον οποίο δήλωσε ότι προτιμά να προέρχεται από την οικογένεια του Άρη για να μπορεί να του δίνει πληροφορίες για τα θέματα και τις λεπτομέρειες που δεν είναι δυνατόν να γνωρίζει.

Το πρώτο όνομα (ενώ εξετάζονται και άλλα ενδεχόμενα) που προκύπτει ως υποψηφίου, σε συνδυασμό και με την αποχώρηση του Στάθη Φριλίγγου, είναι αυτό του Γιώργου Κολτσίδα που γνωρίζει το χαρτοφυλάκιο του γενικού αρχηγού αλλά και από την πολυετή παρουσία του στο σύλλογο, είναι γνώστης των καταστάσεων και θα μπορούσε να προσφέρει αυτά που χρειάζεται ο νέος προπονητής.