Τάντιτς: «Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία»

O Ντούσαν Τάντιτς με συνέντευξη του στον σερβικό Τύπο παραδέχθηκε πως είχε προτάσεις από Μίλαν, Ρόμα αλλά και την Κίνα προτιμώντας ωστόσο να παραμείνει στον Άγιαξ.

«Το πιο σημαντικό είναι να βρίσκεσαι κάπου που νιώθεις χαρούμενος. Πάντα θέλω να παίζω σε ομάδες που πραγματικά με θέλουν. Υπάρχει διαφορά από το να ενδιαφέρεται κάποιος για σένα από το να σε θέλει πραγματικά. Όταν συμβαίνει αυτό δεν μπορείς να αρνηθείς».

Ο Τάντιτς παραδέχθηκε πως μολονότι ομάδες από την Κίνα του πρόσφεραν πλουσιοπάροχο συμβόλαιο εκείνος ήταν αρνητικός

«Αρνήθηκα αρκετές φορές προτάσεις από την Κίνα. Ήταν πολύ σοβαρές προτάσεις με εξαιρετικές συνθήκες. Δεν νομίζω πως ήταν για μένα. Ασφαλώς ποτέ δεν λέω ποτέ, δεν ξέρω καν πως θα σκέφτομαι σε έναν χρόνο, αλλά θα πρέπει να είμαι χαρούμενος. Τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν την ευτυχία. Στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί. Είμαι χαρούμενος. Απολαμβάνω κάθε στιγμή τόσο στο γήπεδο, όσο και εκτός».

Ο Σέρβος διεθνής παράλληλα αναφέρθηκε στη φιλία του με τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

«Είμαι πολύ δεμένος με τον Μιλιβόγεβιτς. Πρώτα απ’ όλα είναι πολύ καλός φίλος και τον εκτιμώ πάνω απ’ όλα ως άνθρωπο και ασφαλώς ως ποδοσφαιριστή. Τον έχω πολύ ψηλά όμως γιατί είναι πολύ έντιμος χαρακτήρας».