Συναινεί στην κλήση Κομίνη η ΑΕΚ

Να ληφθεί υπόψιν το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Τούμπας και να κληθεί ο Κομίνης, με σκοπό να διευκρινίσει το ποιος είναι ο λόγος διακοπής του αγώνα και αν ποτέ σφύριξε διατάσσοντας την επανέναρξή του, ζήτησε με υπόμνημα 50 σελίδων η ΑΕΚ στην επιτροπή εφέσεων.

Η ομάδα της Αθήνας μέσω του υπομνήματος απαντά στους ισχυρισμούς του ΠΑΟΚ, τονίζοντας πως δεν νιώθει την ανάγκη να κρύψει τίποτα. Αναφέρει πως ότι ο μοναδικός λόγος διακοπής του αγώνα ήταν «η είσοδος Σαββίδη με όπλο και συνοδεία μπράβων στον αγωνιστικό χώρο, η απειλητική κίνησή του προς τον διαιτητή, μαζί με την ευθεία απειλή από πλευράς Μίχελ και η διπλή επίθεσή του προς τον πάγκο της ΑΕΚ».

Προσθέτει ότι το γεγονός αυτό το είδαν από την ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση εκατομμύρια τηλεθεατές και αποτέλεσε τον λόγο διακοπής ολόκληρου πρωταθλήματος με επίσημο έγγραφο και υπογραφή της ελληνικής κυβέρνησης που δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ. Επίσης, συο υπόμνημά της η ΑΕΚ επεσήμανε πως το παραπάνω γεγονός αποτέλεσε και λόγο διαγραφής του ΠΑΟΚ από την ECA, ενώ συνιστά και τον βασικό κίνδυνο απειλής με GREXIT του ελληνικού ποδοσφαίρου με βάση επίσημο έγγραφο τη ΦΙΦΑ.