Ανανέωσε ο Πετράκης στα Γιάννινα

Για έκτη σερί σεζόν ο Γιάννης Πετράκης θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Ιωαννίνων, ο Ρεθυμνιώτης τεχνικός μαζί με το επιτελείο του, τον βοηθό Γιάννη Ταουσιάνη και τον γυμναστή Βασίλη Αλεξίου, θα παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο 59χρονος τεχνικός ήταν από την αρχή η μοναδική επιλογή του Γιώργου Χριστοβασίλη για την θέση του προπονητή ενώ και ο ίδιος είχε ξεκαθαρίσει από την αρχή ότι το πρόβλημα δεν ήταν το οικονομικό. Πάντως, οι δύο πλευρές είχαν δώσει τα χέρια εδώ και καιρό και απέμεναν κάποιες λεπτομέρειες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΣ:

«Έχοντας ήδη βάλει το θεμέλιο λίθο για την προετοιμασία της νέας χρονιάς και αφού έγιναν οι πρώτες απαραίτητες προσθήκες στην ομάδα μας, ήρθε η ώρα να κλείσει και το τυπικό ζήτημα της ανανέωσης του προπονητικού team.

Πετράκης, Αλεξίου και Ταουσιάνης θα συνεχίσουν να προπονούν την ομάδα του ΠΑΣ, φροντίζοντας για τη σωστή προετοιμασία των ποδοσφαιριστών μας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Η μέχρι τώρα πορεία του προπονητικού team έχει αποδείξει ότι με το σωστό προγραμματισμό και τη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα της ΠΑΕ, μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει, σταθερότητα αλλά και ιστορικές στιγμές για την ομάδα μας.

Ο τεχνικός της ομάδας κ.Πετράκης εξέφρασε στο pasgiannina.gr τις ευχαριστίες στο πρόσωπο του προέδρου της ΠΑΕ κ.Χριστοβασίλη για την εμπιστοσύνη και την αμέριστη στήριξη στο πρόσωπο του και υποσχέθηκε ότι μαζί με το υπόλοιπο προπονητικό team και σε συνεργασία με τον Διευθυντή Ποδοσφαιρικού Τμήματος κ.Νιαρχάκο, θα συνεχίσει την πορεία έτσι ώστε ο ΠΑΣ να είναι πάντα ψηλά, όπως αρμόζει στην ομάδα και στην πόλη μας.»