«Πιο σημαντικό το σκορ πρόκρισης για ΠΑΟΚ»

Ο Λέο Μάτος ήταν η ηγετική φυσιογνωμία του ΠΑΟΚ στο 2-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, φέρνοντας με τα δυο γκολ του τον Δικέφαλο στο… κατώφλι του τελικού. Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ ωστόσο στάθηκε κυρίως στη σημασία της ομαδικής διάκρισης και όχι στην ατομική του επίδοση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις Μάτος στην Cosmote TV:

Για τα δύο γκολ που πέτυχε σήμερα και κανένα με κεφαλιά: «Δε θα μπορούσα να πω ότι ήταν το καλύτερο γκολ, αλλά δε θα μείνω σε αυτό. Το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε σκορ πρόκρισης. Η δουλειά μου είναι στην άμυνα, αλλά καμιά φορά, τυχαίνει κι εμείς οι αμυντικοί να σκοράρουμε».

Για το λόγο που μέχρι το 2-0 όλα ήταν ανοικτά για τη ρεβάνς:«Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Δεν είχα κάποια οδηγία να παίξω πιο επιθετικά αναγκάστηκα να παίξω πιο επιθετικά γιατί το 1-0 δεν είναι σίγουρο για τον επαναληπτικό. Κάποιες φορές, έχω αυτά τα χαρακτηριστικά να βγαίνω μπροστά στην επίθεση, να ψάχνω το γκολ. Υπάρχουν παιχνίδια που πρέπει να είμαστε πιο οργανωμένοι αμυντικά για να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει κόντρα επίθεση».

Για το δεύτερο ματς στην Τρίπολη, μετά το σημερινό «καθαρό» σκορ και προβάδισμα: «Το ότι έκανε κάποιες επιθέσεις ο Αστέρας και στάθηκε καλά σε κάποια λεπτά, φανερώνει ότι είναι καλή ομάδα. Είναι πάντα σκληρά τα παιχνίδια απέναντι στην Τρίπολη. Έπρεπε όμως να έρθει αυτό το αποτέλεσμα για να εξασφαλίσουμε την είσοδο στον τελικό».