Λ. Μίχελ: “ Δίκαιος άνθρωπος ο Σαββίδης”

Ο Λούμπος Μίχελ σε δηλώσεις του στην πατρίδα του προανήγγειλε μακρύ δικαστικό αγώνα σε περίπτωση που η πρωτόδικη απόφαση για όσα έγιναν στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν είναι αυτή που περιμένουν στο Δικέφαλο του Βορρά.

Αναλυτικά, όσα είπε ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ :

«Η πειθαρχική δεν έχει ακόμη αποφασίσει, αλλά θα συμβεί σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ξέρουμε, ήδη, ότι θα πάμε στην επιτροπή εφέσεων σε περίπτωση που χάσουμε το ματς με 0-3, εξαιτίας της εισόδου οπαδών στο γήπεδο. Ακόμη και ο ιδιοκτήτης της ομάδας στην πραγματικότητα αντιλαμβάνεται ως οπαδός»

Για γκολ από τον Φερνάντο Βαρέλα:

«Ήταν ένα καθαρό γκολ. Το είδα σε αργή κίνηση στην τηλεοπτική κάλυψη και επιβεβαιώθηκα. Ο διαιτητής αρχικά σωστά το κατακύρωσε, αλλά στην συνέχεια την άλλαξε για αδιευκρίνιστους λόγους. Του είπα τι εννοούσε. Η πρώτη απόφαση ήταν σωστή, αλλά λόγω άγχους μέσα σε 2-3 λεπτά την άλλαξε».

Για την είσοδο του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο:

«Ασφαλώς και ήταν λάθος να έχει πάνω του ένα όπλο. Ωστόσο το ποδόσφαιρο δεν έχει καμία σχέση με αυτό. Πάντα το έχει πάνω του, σχετίζεται με την ασφάλεια και τις επιχειρήσεις του. Εκείνη τη στιγμή, δεν συνειδητοποίησε ότι το είχε στη ζώνη του. Τον γνωρίζω πολύ καιρό, και μπορώ να πω ότι είναι ένας πολύ καλός και δίκαιος άνθρωπος».

Για τις αποφάσεις που αναμένονται από τον υφυπουργό Αθλητισμού:

«Αναζητούνται λύσεις γύρω από την πρόληψη της βίας στα γήπεδα, η ΦΙΦΑ παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις. Το πρωτάθλημα θα πρέπει να αρχίσει ξανά στα τέλη Μαρτίου».