Διαρροές για μηνύσεις και καταγγελίες ο Ολυμπιακός για την άφιξη στην Τούμπα!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε αθηναϊκά ΜΜΕ και διαρροές από την “ερυθρόλευκη” ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει μηνύσεις για όσα καταγγέλουν οι ίδιοι οτι συνέβησαν στην άφιξη της αποστολής των “ερυθρολεύκων” στην Τούμπα!

Οι Πειραιώτες δηλώνουν αποφασισμένοι να κινηθούν νομικά για την υποδοχή της αποστολής για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, υποστηρίζοντας ότι εμποδίστηκε η είσοδος του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και της υπόλοιπης ομάδας στα αποδυτήρια του γηπέδου.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να καταγγέλλει πως στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχαν οπαδοί χωρίς διαπιστεύσεις, αλλά και άνθρωποι ασφαλείας χωρίς τα ενδεικτικά γιλέκα των σεκιούριτι, αλλά μαύρα μπουφάν, χωρίς διακριτικά.

“Η ιστορία δεν πρόκειται να μείνει έτσι, παραβιάστηκαν πολλοί κανονισμοί» φέρεται να είναι η… διαρροή μέσω “κύκλων” του Ολυμπιακού, που δείχνει να έχει ενημερώσει για τα παράπονα του την Αστυνομία, κάνοντας λόγο για εγκλωβισμούς, προπηλακισμούς και εξυβρίσεις, με αναφορές για μπουκάλια και αντικείμενα στο πούλμαν και καταγγελία για επίθεση στον Μοντεστό.

Ταυτόχρονα, η ομάδα του λιμανιού δείχνει να προτίθεται να καταθέσει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου, κατονομάζοντας μάλιστα τον Μάκη Γκαγκάτση ως βασικό υπεύθυνο για τα ελλιπή (κατά την άποψή της) μέτρα προστασίας κατά την άφιξη στο γήπεδο.