Στραματσόνι: «Σεβόμαστε τη Θέλτα, αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη»

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Αντρέα Στραματσόνι για την αυριανή (29/9, στις 20:00) αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Θέλτα, στο Βίγκο:

Είχατε πολλά προβλήματα μέσα στην εβδομάδα. Τι σκέφτεστε για το αυριανό ματς;

«Αύριο θα είναι ο καλύτερος δυνατός τρόπος να τεστάρουμε το ρόστερ. Το φτιάξαμε για τρεις διοργανώσεις και κάποιες φορές γίνεται να χάνεις παίκτες. Η στρατηγική μας θα είναι η ίδια. Όποιος παίξει αύριο είμαι σίγουρος πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Πόσο αλλάζει την αγωνιστική σας φιλοσοφία το γεγονός ότι σας λείπουν τόσοι πολλοί αριστεροπόδαροι παίκτες;

«Αν δεν κάνω λάθος η Θέλτα παίζει με αριστερό μπακ που παίζει με δεξί πόδι. Ο Παναθηναϊκός αύριο θα παίξει με την ίδια φιλοσοφία. Έχουμε ένα πρόβλημα αριστερά, το ξέρουμε. Θέλω να βάλω στο γήπεδο έμπειρους παίκτες, θέλω η ομάδα να νιώθει ασφάλεια, να είναι συμπαγείς».

Η Θέλτα άρχισε δύσκολα αλλά είναι σε καλή κατάσταση…

«Η Θέλτα είναι καλή ομάδα και ο Μπερίσο πολύ καλός προπονητής. Σεβόμαστε την Θέλτα αλλά η ιστορία του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη».

Πώς σκοπεύετε να παίξετε αύριο;

«Σίγουρα πρέπει να είμαστε όπως σε κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Να είμαστε συμπαγείς αλλά πάντα να είμαστε επιθετικοί στο παιχνίδι μας. Αυτό που με νοιάζει είναι ο Παναθηναϊκός. Είτε η Θέλτα παίξει με έναν είτε με δύο επιθετικούς».