Σόουζα: «Ο Παντελίδης μας κράτησε ενωμένους»

Στην αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε, στην έξοδο στην Ευρώπη, αλλά και στους προσωπικούς του στόχους αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Πορτογάλος αμυντικός του Άρη, Ούγκο Σόουζα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την αγωνιστική περίοδο που ολοκληρώθηκε: «Είμαι χαρούμενος για την ομάδα. Εγώ έμεινα μεγάλο διάστημα εκτός λόγω τραυματισμού και ήταν δύσκολο. Το πιο σημαντικό, όμως, είναι να πηγαίνει καλά ο Άρης και να τον βλέπουμε στη θέση που του αξίζει».

Για τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε: «Τον έχω ξεπεράσει. Θα δουλέψω σκληρά για να είμαι πανέτοιμος με το ξεκίνημα της προετοιμασίας και να γίνω ξανά ο παίκτης που όλοι γνωρίζουν».

Για τις δυσκολίες που είχε η χρονιά: «Σίγουρα δεν ήταν όλα εύκολα, περάσαμε και δύσκολες στιγμές. Μαζευτήκαμε στα αποδυτήρια, μιλήσαμε κι αυτό είχε θετικό αντίκτυπο στη συνέχεια. Ήταν κομβικό το παιχνίδι με τη Ξάνθη. Εγώ ήμουν στην Αθήνα για αποθεραπεία, όμως, μιλούσα με τα παιδιά. Με τη νίκη που πετύχαμε και τους τρεις βαθμούς η ομάδα απέκτησε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση».

Για την αλλαγή προπονητή: «Με τον κ. Ερέρα παίζαμε καλά, όμως από ένα σημείο και μετά δεν παίρναμε τα αποτελέσματα. Στη συνέχεια ήρθε ο κ. Παντελίδης. Περάσαμε, επίσης μια δύσκολη περίοδο, αντέδρασε όμως σωστά και προσπάθησε να κρατήσει την ομάδα ενωμένη. Να δουλέψουμε σκληρά όλοι μαζί για να γίνουμε καλύτεροι. Έτσι, ξεπεράσαμε τα προβλήματα».

Για την έξοδο στην Ευρώπη: «Περάσαμε δύσκολες στιγμές τα προηγούμενα χρόνια. Ο Άρης αναγκάστηκε να παίξει με ομάδες κατώτερου επίπεδου. Αυτό ήταν στενάχωρο. Φέτος, όμως, έβλεπα γεμάτο γήπεδο και χαρούμενα πρόσωπα. Αυτός είναι ο Άρης που ξέρουν όλοι. Θα πρέπει, βέβαια, να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε στο Γιουρόπα Λιγκ».

Για τους οπαδούς του Άρη: «Είναι φανταστικοί. Ήταν πάντα στο πλευρό μας ακόμα και στις δύσκολες στιγμές. Γέμισαν το γήπεδο και μας στήριξαν. Ήταν πολύ σημαντικό αυτό».

Για το αν προτιμάει να αγωνίζεται στο κέντρο ή στο δεξί άκρο της άμυνας: «Όπου με χρειαστεί ο προπονητής. Φυσικά και θα προτιμούσα να παίξω ως κεντρικός αμυντικός, αλλά μπορώ οπουδήποτε με χρειάζεται η ομάδα μου».