Σκάνδαλο με το νέο γήπεδο της Ρόμα, σταματάνε τα έργα!

Οι ιταλικές αστυνομικές αρχές συνέλαβαν εννέα άτομα που σχετίζονται με την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ρόμα, του οποίου σταματάνε τα έργα μέχρι νεοτέρας.

Την Τετάρτη συνελήφθησαν από τις αστυνομικές αρχές με την κατηγορία της διαφθοράς εννέα άτομα, που εμμέσως εμπλέκονται με το νέο γήπεδο της Ρόμα. Πιο συγκεκριμένα, ο εισαγγελέας διέταξε την προσαγωγή του ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας, Λούκα Παρνάζι, αλλά και 5 ακόμα συνεργατών του, λόγω ψεύτικων στοιχείων και απόκρυψη εισοδημάτων.

Η συγκεκριμένη κατασκευαστική εταιρεία έχει αναλάβει την κατασκευή του νέου γηπέδου της Ρόμα, το οποίο αναμένεται να είναι έτοιμο το 2020. Από ‘κει και πέρα, σε κατ’ οίκον περιορισμό θα τεθούν ο αντιπρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου, Παλότσι, ο πρώην σύμβουλος του κινήματος των «πέντε αστέρων» και η νυν πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης ηλεκτρισμού, Λαντσαλόνε, αλλά και ο πρώην σύμβουλος του δημοκρατικού κόμματος, Τσιβίτα.

Η τοποθέτηση του προέδρου της Ρόμα:

«Ως Ρόμα δεν κάναμε τίποτα λάθος. Είμαστε διαφανείς, δεν βλέπω γιατί πρέπει να σταματήσει το έργο. Όλοι το θέλουν και πρέπει να συνεχίσουμε. Όλα τα υπόλοιπα θα επιλυθούν».