Σίμσον: «Αν δεν κερδίζουμε, τουλάχιστον να μην χάνουμε»

Στο ότι η ομάδα του πρέπει, όταν βλέπει πως δεν μπορεί να κατακτήσει το τρίποντο της νίκης, να παίρνει έστω, το βαθμό της ισοπαλίας, στάθηκε με δηλώσεις του ο δεξιός οπισθοφύλακας της Λέστερ, Ντάνι Σίμπσον, μετά το εντός έδρας ισόπαλο 2-2 κόντρα στη Μίντλεσμπρο για τη 13η αγωνιστική της Premier League. 
«Θέλουμε να κερδίζουμε παιχνίδια, αλλά αν δεν το καταφέρνουμε, τουλάχιστον είναι καλό να μην χάνουμε. Ήταν πραγματικά πολύ σημαντικό να μην χάσουμε το ματς αυτό ειδικά, γιατί θα ήταν η τρίτη συνεχόμενη ήττα μας γενικώς και η δεύτερη εντός έδρας», τοποθετήθηκε σχετικά στο επίσημο κανάλι του συλλόγου του ο 27χρονος πλάγιος οπισθοφύλακας και προσέθεσε:

«Είμαστε απογοητευμένοι με τα γκολ που δεχθήκαμε, αλλά νομίζω ότι το παιχνίδι στο 1-1 εξελίχθηκε, όπως εκείνο με τη Γουέστ Μπρομ. Πιστέψαμε δηλαδή, ότι θα πηγαίναμε για τη νίκη, όμως δεν εξελίχθηκε έτσι. Θεωρώ, ωστόσο, ότι δείξαμε μαχητικό πνεύμα και ο πόντος που πήραμε (στις καθυστερήσεις του αγώνα)μπορεί να αποδειχθεί η αρχή για ένα καινούριο ξεκίνημα στη σεζόν».