Σ.Ρισβάνης: «Και οι τρεις στο παιχνίδι του τίτλου»

Ο κεντρικός αμυντικός του Ατρόμητου, Σπύρος Ρισβάνης, μίλησε στον ARENA FM 89,4 για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το Σάββατο αλλά και τη διακοπή του πρωταθλήματος. Αναλυτικά:

Για την διακοπή του πρωταθλήματος: Σίγουρα αυτό δεν είναι καλό να υπάρχουν διακοπές εκτός προγράμματος. Αλλά εμείς οι ποδοσφαιριστές είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε από εκεί που ήμασταν.

Για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ: Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το πλάνο που θα μας πει ο προπονητής μας και πάμε για το καλύτερο.

Για το πόσο πιστεύει ότι έχει επηρεάσει τους παίκτες του ΠΑΟΚ: Δε μπορώ να ξέρω τι συμβαίνει στα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ. Αλλά όπως και να έχει είναι πολύ δυνατός αντίπαλος. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τον εαυτό μας, την ομάδα μας και από εκεί και πέρα το καλύτερο θα έρθει.

Για το ποιο στοιχείο του ΠΑΟΚ πρέπει να προσέξουν περισσότερο: Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που έχει πολύ καλές μονάδες. Έχει πολύ επικίνδυνους παίκτες αλλά τα περισσότερα εξαρτώνται από εμάς. Πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, να είμαστε συγκεντρωμένοι και νομίζω ότι θα πάμε πολύ καλά.

Για το που φτάνουν οι φιλοδοξίες του Ατρόμητου φέτος: Εντάξει εμείς από την αρχή σαν στόχο είχαμε την έξοδο στην Ευρώπη. Νομίζω ότι θέλουμε άλλους τρεις βαθμούς για να το πετύχουμε βαθμολογικά και είμαστε ανοιχτοί σε ότι καλύτερο έρθει.

Για το ότι τους αποκαλούσαν Λέστερ της Ελλάδας: Ήμασταν όλοι πολύ χαρούμενοι γι αυτό. Εύχομαι να συνεχιστεί αυτό για πολλά χρόνια και να δίνουμε πάντα τον καλύτερό μας εαυτό.

Για τον Πρίγιοβιτς: Είναι ένας παίκτης που έχει το γκολ, δυνατός, επικίνδυνος και θέλει προσοχή.

Για το πως βλέπει τη μάχη της κορυφής: Είναι δύσκολο να πούμε κάτι τέτοιο. Ακόμα περιμένουμε τις δικαστικές αποφάσεις και τις ποινές. Σίγουρα όμως και οι τρεις, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και Ολυμπιακός, είναι μέσα στο παιχνίδι και έχουμε πέντε αγωνιστικές μπροστά μας. Όλα είναι μέσα.