Ο Ράσταβατς στην Εθνική Σερβίας

Ο Σέρβος τεχνικός της Θρακικής ομάδας, που ήδη στην πρώτη του σεζόν στην Ελλάδα κερδίζει τις εντυπώσεις με τη δουλειά του και τη βαθμολογική θέση της ομάδας του Χρήστου Πανόπουλου, έδωσε τα χέρια με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της χώρας του και εντάσσεται άμεσα στο προπονητικό επιτελείο της Εθνικής Ανδρών.

Θυμίζουμε ότι η Σερβία έχει προκριθεί για το Μουντιάλ της Ρωσίας και ο Μούσλιν λίγο μετά την πρόκριση απομακρύνθηκε από τη θέση του. Νέος τεχνικός ανέλαβε ο Μλάντεν Κρσταιτς, ο οποίος αναζητούσε έναν προπονητή ικανό, φιλόδοξο και ύστερα από εξοντωτικό σκάουτινγκ επέλεξε τον 44χρονο τεχνικό της Ξάνθης.

Ο Ράσταβατς μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες αιφνιδιάστηκε από την πρόταση, αλλά επειδή ήταν άκρως τιμητική, είπε το ναι με μία προϋπόθεση. Να συναινέσει και το αφεντικό της ομάδας. Ο Χρήστος Πανόπουλος ζήτησε να μάθει πότε πρέπει να λείψει ο Ράσταβατς και φυσικά ξεκαθάρισε πως δεν τον αφήνει ελεύθερο. Άρα και του χρόνου ο Σέρβος θα βρίσκεται στον πάγκο της ελληνικής ομάδας. Συνεπώς για ένα διάστημα θα πρέπει να λειτουργεί ως part-timer.