Πολύτιμες εμπειρίες για την Κ19 του ΠΑΟΚ στη Ζυρίχη

Έχει αρχίσει η αντίστροφη η μέτρηση για το νέο αίμα του ΠΑΟΚ αφού σε λιγότερο από τρεις ώρες η Κ19 του “Δικεφάλου” θα αντιμετωπίσει τους Σιάτλ Σάουντερς (12:40) για την φάση των ομίλων του Youth Cup. Στη συνέχεια τα “μωρά” του Γκαρσία θα παίξουν με την οικοδέσποινα του τουρνουά Ζυρίχη στις 15:20, ενώ θα κλείσουν τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για σήμερα αντιμετωπίζοντας και την Μπενφίκα στις 17:50.

Το τελευταίο παιχνίδι του ομίλου της, η Κ19 του ΠΑΟΚ θα το δώσει το πρωί της Παρασκευής (12:15) που θα “κονταροχτυπηθεί” με την αντίστοιχη ομάδα της Βασιλείας, η οποία θεωρείται ως ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Το Youth Cup, με ιστορία 80 χρόνων αποτελεί το κορυφαίο τουρνουά σε επίπεδο ακαδημιών, καθώς κορυφαία ονόματα του παγκόσμιου ποδοσφαίρου έχουν αναδειχθεί από την συγκεκριμένη διοργάνωση, που διεξάγεται υπό την αιγίδα της FIFA, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ να έχουν μία μοναδική ευκαιρία να δείξουν το ταλέντο τους και γιατί όχι να “τραβήξουν” τα βλέμματα από διάφορες ομάδες του εξωτερικού.