«Πολύ σημαντική η σημερινή νίκη»

Ο Ζοσέ Ανιγκό εμφανίστηκε υπέρμετρα ικανοποιημένος για τη νίκη του Πανιωνίου σε βάρος του Άρη σήμερα, στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Όταν κερδίζουμε πάντα είναι κάτι θετικό. Νικήσαμε μία πολύ καλή ομάδα, ο Άρης δεν έχει τυχαία 12 βαθμούς. Ήταν μία πολύ κουραστική εβδομάδα για τους παίκτες με τρία παιχνίδια. Κερδίσαμε δύσκολα, αλλά φυσικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα. Η ομάδα φτιάχνεται βήμα-βήμα, έτσι δημιουργούμε μία ομάδα και στα δύσκολα».

«Όταν ο κίνδυνος έγινε περισσότερος αλλάξαμε και το σύστημα. Ο Άρης έπαιξε στο δεύτερο μέρος με τρία στόπερ και ανέβασαν τα πλάγια μπακ. Τους δώσαμε λίγο χρόνο, αλλά στη συνέχεια αλλάξαμε και το σύστημα μας».

«Όταν μία ομάδα βρίσκει τα πατήματα της είναι λογικό να παίζει περισσότερο. Έπρεπε να γίνουν κάποιες αλλαγές στο ημίχρονο, για να υπάρχουν ανάσες για κάποιους. Είναι καλό να υπάρχει ένας ανταγωνισμός στην ομάδα, ώστε να ανεβάζουν την απόδοση τους όλοι. Παίζουμε με ένα σύστημα περισσότερο, όμως δείξαμε ότι αλλάξαμε και σύστημα σήμερα που χρειάστηκε»

«Φυσικά μία νίκη δεν σημαίνει ότι φτάσαμε στην κορυφή. Έχουμε διάστημα τώρα με την διακοπή να βελτιωθούμε περισσότερο. Έχουμε δουλειά μπροστά μας και θα βοηθήσει την ομάδα. Μέσα από την δουλειά που θα κάνουμε αυτές τις δύο εβδομάδες θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα μας. Φυσικά δεν θα λύσουμε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν, αλλά θα δώσουμε έμφαση στις αδυναμίες μας».

Για το αν θα κάνει καλό η διακοπή του πρωταθλήματος στην ομάδα: «Πραγματικά αυτή η διακοπή θα μας κάνει καλό για να ξεκουραστούμε. Μετά έρχεται το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και μόνο καλό θα μας κάνει η ξεκούραση τώρα. Θα κοιτάξουμε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό πιο φρέσκοι».