Ποδοσφαιριστής σε δημοσιογράφο: «Πουτ.. γιε, μην μου σπας τα αρχ…» (vid)

Έξω φρενών έγινε ο τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ Χιχόν Ιβάν Κουεγάρ με δημοσίευμα Ισπανού δημοσιογράφου και πήγε στη συνέντευξη Τύπου κάνοντας έναν μονόλογο που τον έβαλε στη θέση του!

Η Σπόρτινγκ Χιχόν δοκιμάστηκε το Σάββατο στην έδρα της Λα Κορούνια και την ώρα που έβγαινε ο Κουεγάρ από το πούλμαν της ομάδας του ένας οπαδός της Ντεπορτίβο έπαθε κρίση επιληψίας με τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να κοιτάει απορημένος και με προσήλωση τι συμβαίνει στο πλήθος.

Ομως, ένας Ισπανός δημοσιογράφος έγραψε πως ο Ιβάν Κουεγάρ πως κορόιδεψε τον φίλο των γηπεδούχων με αποτέλεσμα ο πορτιέρο να βρεθεί μετά το τέλος του αγώνα στη συνέντευξη Τύπου και να του τα «χώσει» κανονικά.

«Είμαι εδώ για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Αυτό που έγραψες είναι λάθος. Είμαι συγκεντρωμένος στο παιχνίδι και εσύ λες πως κορόιδεψα το πλήθος. Ακούγεται καλό αυτό; Να παίζεις με την υγεία ενός ανθρώπους. Ανεξάρτητα αν ήταν φίλαθλος της Χιχόν ή της Σπόρτινγκ. Ξέρεις τι συνέβη και έστειλες ένα βίντεο στο Μέσο που εργάζεσαι χωρίς να σκεφτείς τον άνθρωπο που έπαθε κρίση επιληψίας. Επίτρεψε να σου πω πως είσαι ηλίθιος. Αυτή είναι η τελευταία φορά που στα λέω πρόσωπο με πρόσωπο. Πουτ..ας γιε, μην μου σπας τα αρχ..ια», είπε ο Κουεγάρ και έφυγε από τη συνέντευξη Τύπου.

Δείτε το βίντεο…