«Πέφτει» η αυλαία της 24ης αγωνιστικής

Με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον Πανιώνιο, η πρώτη σέντρα του οποίου θα δοθεί απόψε (11/3, 19:00 ΕΡΤ) στο Αγρίνιο, πέφτει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής στην Super League.

Μπορεί ο Παναιτωλικός να είναι η πιο ασταθής ομάδα από την είσοδο του 2019, αφού δεν έχει κάνει δύο ίδια διαδοχικά αποτελέσματα, έχει καταφέρει όμως να μετράει 30 βαθμούς. Και με το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί μπορεί να νιώθει σίγουρος στην κατηγορία και όπου μπορέσει να φτάσει. Το καλύτερο σενάριο είναι να ξεπεράσει και τον Παναθηναϊκό, δεν αποκλείεται όμως να χάσει ακόμα και τρεις ή τέσσερις θέσεις. Απέναντι στον Πανιώνιο έχει την ευκαιρία να πάρει ένα ακόμα τρίποντο, αλλά θα πρέπει για δεύτερη μόλις φορά στη σεζόν να κερδίσει διαδοχικά παιχνίδια στην έδρα του! Και βέβαια να ξεπεράσει και την καλή παράδοση που έχει ο Πανιώνιος στο Αγρίνιο.

Αν πάντως ο Παναιτωλικός είναι ασταθής σε αποτελέσματα, τι να πει κανείς και για τον Πανιώνιο! Χάνει στην έδρα του από τον Απόλλωνα, παίρνει ισοπαλία στο Χαριλάου σε αντίξοες συνθήκες. Νικά τον Παναθηναϊκό 2-0 και χάνει 3-0 στο Περιστέρι. Με τους 26 βαθμούς που έχει δεν κινδυνεύει προς το παρόν. Λογικά θα μαζέψει τους βαθμούς που θέλει, καθώς οι επτά αγώνες που του έχουν μείνει είναι όλοι με τις ομάδες της περιφέρειας, τέσσερις έξω και τρεις μέσα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ