Όχι στον ΠΑΟΚ, ναι στον Ολυμπιακό

Απαγορεύτηκε η «οργανωμένη και μεμονωμένη» μετακίνηση οπαδών του ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο εν όψει του αγώνα με τον Παναιτωλικό κατόπιν εισηγήσεων της αστυνομίας και της ΔΕΑΒ. Αντιθέτως ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης έδωσε το «πράσινο φως» στις «μεμονωμένες» μετακινήσεις φιλάθλων του Ολυμπιακού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ειδικότερα ο υφυπουργός αποφάσισε:

1) Την Απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά την διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 15:00, στο γήπεδο Παναιτωλικού, και

2) Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 19ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, αγωνιστικής περιόδου 2017 – 2018, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28-01-2018 και ώρα 19:30 μ.μ., στο γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».