Ο Μπύρος πάντρεψε την κόρη του και το «έκαψε» με τον Τσαλίκη (pics)

Η κόρη του επιχειρηματία και προέδρου της Δόξα Δράμας, Γιάννη Μπύρου (Birros Hellenic Marble Quarries) Σοφία, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Κωνσταντίνο Ρίζο, σε μια λαμπερή τελετή που έλαβε χώρα το Σάββατο 8 Ιουλίου, στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης στο Πανόραμα της Δράμας.

Το πανέμορφο ζευγάρι τίμησαν με την παρουσία τους περισσότεροι από 1000 προσκεκλημένοι από τον χώρο των λατομικών επιχειρήσεων μαρμάρου, της βιομηχανίας, της πολιτικής και κοινωνικής ζωής και του ποδοσφαίρου, αφού ο Ιωάννης Μπύρος είναι ο βασικός επενδυτής-χορηγός της ομάδας Δόξα Δράμας.

Στην τελετή πρωτοστάτησε ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Δράμας κ.κ Παύλος, ενώ η γαμήλια δεξίωση πραγματοποιήθηκε στον καταπράσινο χώρο του οινοποιείου-αμπελώνα «Οινογένεσις». Την φωτογράφιση επιμελήθηκε ο οίκος G.Delimosis.

Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η παρουσία του γνωστού καλλιτέχνη Γιώργου Τσαλίκη, που μετέβη από την Αθήνα ειδικά για την τελετή, ενώ σε μια κορυφαία στιγμή της βραδιάς, κάλεσε τους παρευρισκομένους, με την προτροπή του Ιωάννη Μπύρου, να σηκώσουν τα χέρια ψηλά και να χειροκροτήσουν υπέρ της Δόξας Δράμας, της αγαπημένης ομάδας του μεγαλοχορηγού των «Μαυραετών».

Η Σοφία είναι Πτυχιούχος Γεωλογίας ΑΠΘ και ο Κωνσταντίνος, Πτυχιούχος Οικονομικού τμήματος, ΑΠΘ με Master στην Εφαρμοσμένη Λογιστική και Ελεγκτική Πα.Μακ και Master στα Πληροφοριακά Συστηματα, Πα.Μακ, και ήδη αποτελούν την νέα γενιά στην εταιρία.

Η εταιρία Birros Hellenic Marble Quarries συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου εξόρυξης και επεξεργασίας μαρμάρου στην Ελλάδα. Ποσοστό 50% κατέχει η Marmor SG SA (Stone Group International).