Κεφαλογιάννη: «Αναγκαίο έργο η κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ»

Η αρμόδια για τα θέματα πολιτισμού και αθλητισμού, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Όλγα Κεφαλογιάννη βρέθηκε στα γραφεία του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του Α.Σ. Θανάση Κατσαρή. Οι δύο πλευρές συζήτησαν για περίπου 45 λεπτά, αναφορικά με το θέμα του γηπέδου της Τούμπας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας:

«Είχα μία ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και τα στελέχη του σωματείου, ενημερώθηκα για τα σχέδια  κατασκευής του νέου γηπέδου στην Τούμπα και με απόλυτη σαφήνεια  μπορώ να πω ότι είναι αναγκαίο έργο  και γι’ αυτό και η κυβέρνηση πρέπει  να αφήσει τις  ασάφειες και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων και να προχωρήσει σε πράξεις, η πολιτεία δε χαρίζει, οφείλει να στηρίζει και να βοηθάει εκεί που μπορεί και πρέπει. Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει κάθε προσπάθεια για αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των αθλητικών υποδομών , όλων των ομάδων ποδοσφαίρου και την και κατασκευή νέου γηπέδου διεθνών προδιαγραφών, για ένα ιστορικό σωματείο όπως ο ΠΑΟΚ. Είναι προς όφελος όλων, των πολιτών της Θεσσαλονίκης, και της Μακεδονίας»

-Για το αν έρθει η τροπολογία, αν θα την ψηφίσει:

«Η Νέα Δημοκρατία στηρίζει κάθε προσπάθεια αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού γι’ αυτό και η κυβέρνηση θα πρέπει να σταματήσει τις ασάφειες και να προχωρήσει σε πράξεις»

-Αν υπάρξει αλλαγή πολιτικού σκηνικού αν θα υπάρχει στήριξη:

«Είναι απολύτως σαφές, ότι ένα ιστορικό σωματείο που πρέπει να έχει ένα νέο γήπεδο θα έχει τη στήριξη της πολιτείας,  η πολιτεία δε χαρίζει, στηρίζει»

Για τη σχέση Μητσοτάκη-Σαββίδη:

«Δεν έχω εικόνα για σχέσεις Μητσοτάκη- Σαββίδη, τις επόμενες μέρες θα είναι εδώ ο κ.Μητσοτάκης μπορείτε να τον ρωτήσετε».