Παντελίδης: “Πετάξαμε στα σκουπίδια το πρώτο ημίχρονο”

Ο Σάββας Παντελίδης, εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου του αγώνα Άρης-ΟΦΗ, ιδιαίτερα εκνευρισμένος από την εικόνα της ομάδας του στο πρώτο μέρος και τις πολλές, χαμένες ευκαιρίες για να πάρει τη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον αγώνα: “Πετάξαμε στα σκουπίδια όλο το πρώτο μέρος, με την νευρικότητα που είχαμε. Κάναμε πολλά λάθη και ήμασταν βιαστικοί χάνοντας την μπάλα πολλές φορές. Δεν ηρεμήσαμε ούτε μετά το γκολ. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος, ήμασταν πιο ήρεμοι, δεν αγχωθήκαμε, δεν βιαστήκαμε αλλά δεν πετύχαμε δύο γκολ. Φέρνουμε αρκετά καλά την μπάλα μέσα στην περιοχή, αλλά δεν είμαστε αποτελεσματικοί. Σίγουρα κάποια παιδιά δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά την ευθύνη την έχω αποκλειστικά εγώ. Θα το δούμε τις επόμενες μέρες”.

Για την επιλογή του Έμαν αντί του Κουέστα: “Όλοι δεν είναι παίκτες της ομάδας; Αποφάσισα σήμερα να βάλω τον Έμαν”.

Για το αν υπάρχει εξήγηση για την νευρικότητα της ομάδας: “Η καλή εμφάνιση που κάναμε εδώ στο προηγούμενο ματς, μας έδωσε την εντύπωση πως με το που ξεκινήσει ο αγώνας θα έπρεπε στο 5΄να κερδίζουμε 1-0. Αυτό καταλάβαινα από τους παίκτες μου. Στην πρώτη ή δεύτερη τελική του αντιπάλου, τρώμε γκολ, δεν είναι και ότι πιο ευχάριστο”.