Παντελίδης: «Μου άρεσε η νοοτροπία, όλα εύκολα στο 2-0”

Ο τεχνικός του Άρη, Σάββας Παντελίδης, που οδηγεί με σταθερότητα την ομάδα στις επιτυχίες στα τελευταία ματς, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Mπορεί και να ήμουν κουραστικός για τα παιδιά, να τους πείσω πως και αυτό το ματς είναι ίδιο με όλα τα άλλα. Μου το ανταπέδωσαν πίσω. Η νοοτροπία της ομάδας μου άρεσε, είδα παίκτες μετά το 4-0 να πηγαίνουν δύο και τρεις πάνω στην μπάλα. Αυτό δείχνει μία καλή νοοτροπία. Μακάρι να είναι το δώρο για τα 105 χρόνια της ομάδας. Είδαμε σοβαρά όλο το παιχνίδι και ήμασταν σταθεροί στο πλάνο μας. Όταν έπρεπε είχαμε μεγάλη υπομονή, βγήκαν συνεργασίες, δημιουργήσαμε σε συγκεκριμένους χώρους και από την ώρα που βάλαμε το δεύτερο γκολ, έγινα όλα εύκολα. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την εμφάνιση, ευχαριστούμε τον κόσμο για την βοήθεια. Από αύριο κοιτάμε το επόμενο ματς».

Για το αν ο Άρης έχει εξασφαλίσει τον τερματισμό στην πεντάδα και την πρόκληση της… ανάβασης στην τέταρτη θέση: «Δεν έχει κλειδώσει ακόμα η πεντάδα. Όταν μαθηματικά θα το κάνουμε, τότε θα το πούμε. Υπάρχουν ακόμα πέντε παιχνίδια. Δεν βλέπω τίποτα για τετράδα, με ενδιαφέρει η νοοτροπία της ομάδας στα επόμενα ματς…».

Για τα γκολ των Γιουνές και Φετφατζίδη, που ήρθαν από τον πάγκο στην πορεία του ματς: «Είναι πολύ σημαντικό να δέχεσαι βοήθεια από τους παίκτες που έρχονται από τον πάγκο. Είναι σημαντικό για την ομάδα συνολικά».

Για τους διεθνείς και την διακοπή της Σούπερ Λίγκ: «Νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι αν μας κάνει κακό ή καλό, γιατί κάποια παιδιά είναι κουρασμένα. Χαίρομαι πολύ που δύο παιδιά μέσα από την οικογένειά μου, που είναι η ομάδα, είναι στην Εθνική ομάδα».