Οργισμένη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Οι διοικούντες την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διέψευσαν κατηγορηματικά τα σενάρια αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό προηγούμενων χρόνων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο όλα όσα γράφονται αναφορικά με ανυπόγραφο ισολογισμό παρελθόντων ετών, αλλά και της περιόδου 2016-17. Τα σχετικά έγγραφα είναι στην διάθεση κάθε καλοπροαίρετου, που θέλει να λάβει γνώση.

Τους τελευταίους μήνες δημοσιεύματα-πολλές φορές υβριστικού και μειωτικού περιεχομένου-αμαυρώνουν την προσπάθεια των ανθρώπων της ΠΑΕ, που τρέχουν τα θέματα αδειοδότησης, οικονομικά θέματα και δημιουργούν εσφαλμένες εντυπώσεις στο φίλαθλο κοινό. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είναι αποφασισμένη αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, να προασπίσει τα συμφέροντά της».

Προσφυγή στην ΦΙΦΑ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε προσφυγή στην ΦΙΦΑ σε βάρος της Αλ Αίν, εξαιτίας της καθυστέρησης της καταβολής της δεύτερης δόσης της μεταγραφής του Μάρκους Μπέργκ. Συγκεκριμένα, πρόκειται για ποσό 725.000 ευρώ, τα οποία έπρεπε να είχαν κατατεθεί στον τραπεζικό λογαριασμό της ΠΑΕ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου.