«Όπου και να έπαιζε ο Άρης, είχε τον κόσμο μαζί του»

Ο ποδοσφαιριστής του Άρη Μάρκος Ντούνης, μίλησε στον Arena FM 89.4 για την χρονιά που έρχεται, τον νέο προπονητή των κιτρινόμαυρων Πάκο Ερέρα και τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Μόλις τελειώνει το πρωτάθλημα όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ξεκουράζονται, αλλά σιγά σιγά ο καθένας μόνος του μετά από λίγο καιρό, προετοιμάζονται για την χρονιά που έρχεται. Όπου και να έπαιζε ο Άρης ακόμη και στην Γ’ Εθνική, ο κόσμος ήταν μαζί του, σίγουρα αυτήν η ομάδα δεν πρέπει να ξαναπεράσει τόσο δύσκολες στιγμές στην πορεία της.

Για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη: «Έχω μείνει τρία χρόνια στην Θεσσαλονίκη, μου αρέσει αρκετά και η ζωή εδώ πέρα και ο κόσμος που περιβάλλει την ομάδα, την πιστεύει. Καταφέραμε να ανέβει στην Α’ Εθνική κι ελπίζω του χρόνου να είναι ακόμη καλύτερα.»

Για τον νέο προπονητή και τις βελτιωτικές εργασίες στο γήπεδο και το προπονητικό κέντρο: «Είναι φυσιολογικό να κάνει ο πρόεδρος αυτή την επιλογή, θέλει να παίζει ποδόσφαιρο η ομάδα, να διασκεδάζει. Ο Άρης είναι μεγάλος, πρέπει να το χαρεί, να παίζει ποδόσφαιρο, όπως παλιά με ξένο προπονητή που έπαιζε εξαιρετικά, κατά την γνώμη μου έκανε καλή επιλογή αλλά αυτά θα φανούν στο γήπεδο, δεν μπορούμε να το πούμε από τώρα. Μέσα στο «Βικελίδης» περνάνε πολύ δύσκολα όλες οι ομάδες. Είναι πολύ σημαντικό και το γήπεδο, γιατί για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο πρέπει να είναι καλός ο χλοοτάπητας.»