Οι κινήσεις της ΠΑΕ Άρης μετά το ban της ΦΙΦΑ

Σε εγρήγορση βρίσκονται οι άνθρωποι της “κιτρινόμαυρης” ΠΑΕ μετά την επιβολή της οριστικής απαγόρευσης μεταγραφών, εξαιτίας παλαιότερων οφειλών που ξεπερνούν το 1.000.000 ευρώ, προς ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παρελθόν στην ομάδα.

Η ΠΑΕ Άρης αναμένεται να πάρει θέση για το θέμα που προέκυψε και μέσω της νομικής της εκπροσώπησης, να διεκδικήσει να… γλιτώσει από τα δόντια της ΦΙΦΑ, που άλλαξε πολιτική από το 2016 και “κυνηγάει” πλέον τέτοιες υποθέσεις.

Ο Θόδωρος Καρυπίδης ανέθεσε την διαχείριση της υπόθεσης σε εξειδικευμένο νομικό επιτελείο, το οποίο θα μεταβεί στην έδρα της ΦΙΦΑ (Ζυρίχη) μέσα στις επόμενες ημέρες για να λύσει το ζήτημα, όσο το δυνατόν συντομότερα.

Ο Άρης έχει κάνει ήδη την πρώτη του μεταγραφή για τον χειμώνα, με τον Φιορίν Ντουρμισάι να αγωνίζεται μάλιστα δυο φορές με τη φανέλα των “κιτρινόμαυρων”.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, δεν τίθεται κανένα θέμα με τις συμμετοχές του Έλληνα επιθετικού στα παιχνίδια κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, μιας και ο Άρης δεν ακολούθησε… παράνομη οδό, ώστε να βγάλει το δελτίο του ποδοσφαιριστή.

Το ΤMS των “κιτρινόμαυρων” ήταν κανονικά ανοιχτό για να γίνει η μεταγραφή, το δελτίο βγήκε νόμιμα από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και το μόνο που μένει, είναι να φανεί αν οι άνθρωποι της ΠΑΕ θα προλάβουν να ρυθμίσουν το θέμα, ώστε ο ποδοσφαιριστής να έχει κανονικά συμμετοχή και στα επόμενα ματς.

Ο Άρης, πάντως, δεν θα είχε ούτως ή άλλως πρόβλημα με τις συμμετοχές του Ντουρμισάι, μιας και οι ομάδες που ηττήθηκαν από τους “κιτρινόμαυρους”, δεν έκαναν κάποια ένσταση μέσα στις 48 ώρες που ακολούθησαν τους αγώνες.