«Όχι ξανά τριήμερο ρεπό…»

Ιδιαίτερα απαιτητική ήταν και η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ, με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει πολύ τρέξιμο και να φτάνει τους «ασπρόμαυρους» στα… όριά τους. Απίθανη ατάκα του Αντελίνο Βιεϊρίνια στον Ραζβάν Λουτσέκσου: «Δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό».

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ:

Η προπόνηση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι σφυγμοί ανεβαίνουν με μαθηματική ακρίβεια στα κόκκινα. Λαχανιασμένος σ’ ένα από τα διαλείμματα ο Αντρέ Βιεϊρίνια, λέει με νόημα στον προπονητή: «Δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τριήμερο ρεπό».

Η παραπάνω σκηνή περιγράφει καλύτερα από το οποιοδήποτε report το πώς κύλησε η μέρα στη Νέα Μεσημβρία. Τρέξιμο.

Πολύ τρέξιμο. Με την απάντηση στο ερώτημα γιατί να έρχεται από τον Ράζβαν Λουτσέσκου στο παραπάνω σχόλιο του Βιεϊρίνια : «Είναι σαν προετοιμασία. Έχουμε μπροστά μας ενάμιση μήνα και θέλουμε να τα κερδίσουμε όλα».

Μετά το πρώτο κομμάτι που περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, η… σωματική βελτίωση συνεχίστηκε με χρήση μπάλας και παιχνίδια σε μικρό γήπεδο.

Ο Δημήτρης Πέλκας με τον Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα με μπάλα κι ο Πόντους Βερνμπλουμ με ασκήσεις στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Το Σάββατο (23.03) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο αθλητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.