Ντεμπούτο Μαντζουράκη με νίκη της Κέρκυρας

Κέρκυρα και Πλατανιάς είναι με την πλάτη στον τοίχο καθώς είναι στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, οι Φαίακες όμως με τη σημερινή τους νίκη επί των Κρητικών (2-0) πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Μαντζουράκη στον πάγκο της Κέρκυρας, οι Φαίακες πήραν μία πολύτιμη νίκη, με πρωταγωνιστή τον Τουράμ. Στο πρώτο ημίχρονο κυρίαρχος ήταν ο Πλατανιάς, που πίεζε και είχε κλείσει τους παίκτες της Κέρκυρας στην περιοχή τους. Οι Κρητικοί όμως δεν είχαν τα κατάλληλα τελειώματα για να ανοίξουν το σκορ. Στα τελευταία λεπτά, πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Γ.Μανζτουράκη ανέβασαν την απόδοσή τους, και ο Τουράμμε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο ίδιος) άνοιξε το σκορ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν φτωχό σε ευκαιρίες και στο 74’ και πάλι ο Τουράμ με πλασέ , έγραψε το τελικό 2-0. Από το 82’ ο Πλατανιάς έπαιζε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Σκαρντοβέλι (δεύτερη κίτρινη).

Κέρκυρα-Πλατανιάς 2-0

Σκόρερ: 45+3’ Τουράμ, 75’ Τουράμ

Κίτρινες: 24’ Μπαλάφας, 45+3’ Τουράμ, 65’ Σπίνουλας, 66’ Γεωργίου – 24’ Ενσικουλού, 27’ Σκαρντοβέλι, 59’ Μάλσα

Κόκκινες: – 82 Σκαρντοβέλι (δεύτερη κίτρινη)

Κέρκυρα (Γ.Μαντζουράκης): Γιαννακόπουλος, Γεωργίου, Τουράμ, Σπίνουλας, Αναστασίου, Σιόντης, Ρολέ (78’ Ζορμπάς), Ιωάννου, Μπαλάφας (74’ Αρτυματάς), Επστάιν (68’ Παμλίδης), Γρομήτσαρης

Πλατανιάς (Μ.Ρόκα): Κλιάιτς, Σκαρντοβέλι, Στάμου, Πετρόπουλος (88’ Παπανικολάου) , Καρυπίδης, Κοροβέσης (76’ Γκρζελτσακ), Δημούτσος, Ντουάλα (64’ Στόιτσεφ), Μάλσα, Νιλι, Ενσικουλού