Νικοπολίδης: «Όσο το δυνατόν πιο έτοιμος ο ΠΑΟΚ, για να προκριθεί»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Αντώνης Νικοπολίδης, μίλησε στον ARENA FM 89,4  για τους αγώνες του Παγκοσμίου Κυπέλλου, σχολιάζοντας την απόδοση των ομάδων ενώ αναφέρθηκε και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε απόσπασμα της συνέντευξης του ανέφερε:

Για το Μουντιάλ:

«Οι Ρώσοι έκαναν ένα πολύ ωραίο Μουντιάλ, ουσιαστικά όλες οι ομάδες που πρωταγωνιστούσαν τα τελευταία χρόνια, απέτυχαν όλες εκτός από τη Γαλλία που θα είναι στον τελικό, έχουμε νέες δυνάμεις που διεκδικούν στα ίσα κάθε τρόπαιο, όπως η Κροατία. Η Αγγλία έχει ένα πολύ καλό σύνολο, φοβάμαι μήπως ο τύπος στην Αγγλία τους δημιουργήσει άγχος για σήμερα και τους καταβάλλει.Αποτυγχάνουν όταν αισθάνονται φαβορί».

Για το VAR:

«Το VAR έκανε καλό στο ποδόσφαιρο, το βοήθησε πολύ, δεν είχαμε διαμαρτυρίες και παρατράγουδα όπως τα προηγούμενα χρόνια. Αν έρθει και στην Ελλάδα θα βοηθήσει, αν γίνουν 1-2 λάθη δε σημαίνει και τίποτα, το σημαντικό είναι να βοηθήσει σε φάσεις που δεν φαίνονται. Θα είναι πιο άνετοι οι διαιτητές για να σφυρίξουν».

Για το ελληνικό πρωτάθλημα και την πορεία των ομάδων στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

«Αισιόδοξος ότι θα είναι καλή χρονιά, θα βοηθήσει και όλοι να βοηθήσουμε να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα το χρειαζόμαστε, ξέρουμε τις πιο μεγάλες δυνάμεις να δούμε πως θα παρουσιαστούν οι υπόλοιπες. Σημασία έχει πως θα προχωρήσουν οι ελληνικές ομάδες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, πρέπει να έχουμε εκεί ομάδες. Χρειαζόμαστε βαθμούς , να ενισχύσουμε το ελληνικό στοιχείο στην Ευρώπη. Όλες οι ομάδες έχουν ελπίδες. Σημασία έχει πως θα παρουσιαστείς εσύ , όχι τόσο ο αντίπαλος».

Μπορείτε παρακάτω να ακούσετε όλη τη συνέντευξη: