Νίκη-ανάσα για την Μπολόνια

Η Μπολόνια πήρε μια πολύ σημαντική νίκη  με 2-0 επί της Κάλιαρι στη μάχη που κάνει για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Από την αρχή της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι μπήκαν στον αγώνα για να πάρουν τη νίκη και τίποτα λιγότερο, χάνοντας την πρώτη ευκαιρία του στο 6ο λεπτό με τον Σανταντέρ. Το παιχνίδι είχε αρκετά χαμηλό ρυθμό, ωστόσο η Μπολόνια κατάφερε με πέναλτι στο 34’ που εκτέλεσε ο Πούλγκαρ να πάρει… κεφάλι στο σκορ, με 1-0.
Στο 77’ μάλιστα κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματα της με τον Σοριάνο, που βρέθηκε μόνος στην περιοχή της φιλοξενούμενης ομάδα, βρίσκοντας δίχτυα. Τα υπόλοιπα λεπτά ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα και παρέμεινε το 2-0 μέχρι τη λήξη του αγώνα  από τον διαιτητή.

Έτσι η Μπολόνια παρέμεινε στην επικίνδυνη ζώνη, μειώνοντας πάντως για την ώρα στον ένα βαθμό από τη 17η Εμπολι, ενώ η Κάλιαρι μέχρι στιγμής δεν ανησυχεί έχοντας απόσταση ασφαλείας από τη διακεκαυμένη ζώνη.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Μπαγιέ, Ντανίλο, Λουάνκο, Ντιτζκς, Σοριάνο, Πούλγκαρ, Τζεμαϊλί, Παλάσιο (85’ Φανσινέλι), Σανταντέρ (22’ Ορσολίνι), Σανσόνε (84’ Σβάνμπεργκ).

ΚΑΛΙΑΡΙ: Κράνκγο, Πελεγκρίνι, Καπιτέλι, Πισακάνε, Σρνα, Ιονίτα, Μπραντάρικ (70’ Θερέου), Παντόιν (46’ Πεσπόντοφ), Βαρέγια, Παβολέτι, Ζοάν Πέδρο (83’ Μπίρσα)