Νέα δικαίωση του ΠΑΟΚ στην υπόθεση Λεβέκ

Ο ΠΑΟΚ δικαιώθηκε και σε δεύτερο βαθμό όσον αφορά στην υπόθεση του Ντοριάν Λεβέκ.

Υπενθυμίζεται πως ο «δικέφαλος» είχε προσφύγει στα αρμόδια όργανα προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του Γάλλου με την ομάδα, από την στιγμή που δεν κατάφερε να το κάνει με τη συναίνεση του ποδοσφαιριστή. Προ ημερών, η Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών είχε αποφασίσει ότι με υπαιτιότητα του Λεβέκ λύθηκε το τριετές συμβόλαιό του με τους «ασπρόμαυρους».

Εν συνεχεία, η πλευρά του ποδοσφαιριστή είχε προχωρήσει σε ένσταση της απόφασης, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση του Γάλλου μπακ, με τον ΠΑΟΚ να δικαιώνεται και σε δεύτερο βαθμό.

Παράλληλα, απορρίφθηκε και η έφεση του ΠΑΟΚ που ζητούσε το συμβόλαιο του παίκτη να πάψει να ισχύει από τον Ιούλιο του 2018.

Αναλυτικά, η απόφαση αναφέρει τα εξής:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο έλαβε την εξής απόφαση, αναφορικά με τις εφέσεις του Dorian Leveque και της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Συνεκδίκασε κατ’ αντιμωλία των διαδίκων την από 22.01.2019 έφεση του Dorian Leveque και την από 23.01.2019 έφεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Απέρριψε κατά πλειοψηφία την έφεση του ποδοσφαιριστή. Απέρριψε ομόφωνα την έφεση της ΠΑΕ».