Ναϊνγκολάν: «Υπάρχουν γκέι παίκτες, αλλά ντρέπονται να το αποκαλύψουν»

Λίγες μέρες μετά τον αποκλεισμό του από την αποστολή του Βελγίου για το παγκόσμιο κύπελλο, ο Ρατζά Ναϊνκγολάν παραχώρησε συνέντευξη στη βελγική τηλεοπτική εκπομπή «Gert Late Night».

Ο μέσος της Ρόμα μίλησε για τους ομοφυλόφιλους ποδοσφαιριστές, απαντώντας σε σχετική ερώτηση: «Υπάρχουν παίκτες που δεν λένε ότι είναι ομοφυλόφιλοι γιατί ντρέπονται. Οι ποδοσφαιριστές είναι γνωστοί για τις όμορφες γυναίκες γύρω τους».

Για τον ίδιο και τη σχέση του με το γυναικείο φύλλο, είπε: «Μερικές φορές είναι δύσκολο να πεις όχι στις γυναίκες. Παρότι είμαι παντρεμένος, δεν είμαι άγγελος, αρκεί να μη βγαίνει κάτι προς τα έξω…».

Τέλος, για την επιλογή του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ να τον αφήσει εκτός Μουντιάλ, απάντησε με ψύχραιμο τρόπο, αλλά και με σαφείς αιχμές για την αιτιολόγηση της επιλογής του Ισπανού τεχνικού.

«Δεν πιστεύω ότι με άφησε εκτός για λόγους τακτικής, γιατί παίζω στη Serie A, το καλύτερο πρωτάθλημα που υπάρχει όσον αφορά στην τακτική. Είχαμε μία περίπλοκη σχέση. Ένα καλό παράδειγμα ότι καμιά φορά ο νεότερος μπορεί να είναι ο δάσκαλος», είπε.