Ν.Σακίεβιτς: «Θέλω να βοηθήσω τον Άρη»

Ο Αμερικανός επιχειρηματίας Νικ Σακίεβιτς, συνεργάτης του Τομ Παπαδόπουλου, που έδωσε το παρών στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σήμερα, έκανε δηλώσεις μετά την νίκη του Άρη επί του Παναιγιάλειου με 5-2, μιλώντας για την προθυμία του να βοηθήσει τους «κιτρινόμαυρους».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Δεν υπάρχει επίσημη μορφής συνεργασίας ακόμα με την πλευρά του κ. Καρυπίδη. Ήρθα εδώ να βοηθήσω τον φίλο μου Τομ Παπαδόπουλο, γίνονται συζητήσεις με τον Άρη και αυτές θα συνεχιστούν. Εδώ και 30 χρόνια αντικείμενο ασχολίας μου είναι η ανάπτυξη του ποδοσφαίρου στην Αμερική. Ο ρόλος μου και ο σκοπός της παρουσίας μου εδώ είναι να βοηθήσω τον Άρη για την μεγαλύτερη πρόοδο του κλαμπ».

Οσο για το τι γνωρίζει για τον Αρη, είπε: «Γνωρίζω πολλά πράγματα για την ιστορία του Αρη. Ξέρω από την ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο πολλούς παίκτες που έχουν φορέσει την φανέλα του. Ένας από αυτούς που είναι και στενός μου φίλος είναι ο Φρέντι Αντού, που αγωνίστηκε εδώ και ένα εξάμηνο. Μου είπε πολύ καλά πράγματα και είδα και εγώ σήμερα το πάθος του κόσμου και την αύρα της έδρας των «κιτρίνων»».