Ν.Μπίσεσβαρ: ‘’Τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια είναι σημαντικά‘’

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα του ΠΑΟΚ με την Λαμία και την 15η σερί νίκη της ομάδας του σε όλες τις διοργανώσεις, μίλησε για τα επικείμενα παιχνίδια της ομάδας του στο πρωτάθλημα, που εν πολλοίς θα κρίνουν τον τίτλο.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Τι έγινε στο ημίχρονο και ο ΠΑΟΚ μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο: «Μας είπε να πιέσουμε περισσότερο. Να βγούμε μπροστά και να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες. Να μην δώσουμε χώρο στον αντίπαλο και έτσι μπήκαμε και παίξαμε».

Εάν ήταν ένα δώρο στον προπονητή: «Είναι σημαντικό για εμάς, τον προπονητή και την ομάδα. Έχουμε πάνω από 10 παιχνίδια με συνεχόμενες νίκες. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι έως το τέλος του πρωταθλήματος. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο και σημαντικά παιχνίδια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

Για τις συνεργασίες μεταξύ ποιοτικών παικτών στο πρώτο γκολ: «Νομίζω ότι έχουμε βρεθεί πολύ καλά φέτος. Έχουμε πολύ καλή απόδοση και ακόμα όταν δεν ξεκινάμε καλά όπως σήμερα έχουμε τον τρόπο να αλλάξουμε το παιχνίδι και να το πάρουμε όπως φάνηκε και σήμερα μέσα στο γήπεδο».

Για τη διαφορά του ΠΑΟΚ από πέρσι: «Νομίζω ότι το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η ομοιογένεια. Μπορεί να ήρθαν κάποιοι και κάποιο να έφυγαν, αλλά υπάρχει ένας κορμός. Είτε μπαίνει ένας αλλαγή είτε αλλάζει θέση ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Έχουμε ανεβάσει την απόδοσή μας και έτσι πρέπει να παίξουμε έως το τέλος της σεζόν».

Εάν είδε τον Πέλκα στη φάση του γκολ: «Ναι είχα δει όταν πήρα την μπάλα ότι ο τερματοφύλακας ήταν εκτός θέσης, αλλά είχα δει και τον Πέλκα ελεύθερο και έτσι μπήκε ένα ωραίο γκολ».

Εάν τα επόμενα 4 παιχνίδια είναι το σημείο κλειδί: «Πιστεύω ότι είναι κλειδί. Είναι 4 πολύ σημαντικά παιχνίδια με δύσκολες ομάδες, αλλά εμείς δεν είμαστε αγχωμένοι. Στα τελευταία 10 παιχνίδια έχουμε δεχθεί ένα γκολ και αυτό το ξέρουν και οι αντίπαλοι μας και είναι λογικό να μας φοβούνται λίγο. Παίζουμε το παιχνίδι μας και αυτό θα κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια θέλοντας να φτάσουμε και να κατακτήσουμε τους στόχους μας».