Τελευταίες σκέψεις πριν την σέντρα…

Επιτέλους έφτασε η ώρα που όλοι περιμέναμε και σε λίγη ώρα έχουμε σέντρα στο Παγκόσμιο κύπελλο. Και αφού αναλύσαμε όλους τους ομίλους, μιλήσαμε για πρώτους σκόρερ  και υπάρχει πλέον μια συγκεντρωτική εικόνα ήρθε η ώρα να βάλουμε τα πράγματα κάτω.

Βρείτε εδώ τις αναλύσεις για τους προηγούμενους ομίλους:

Group AGroup BGroup CGroup D, Group EGroup F, Group G, Group H

Βρείτε εδώ ειδικά στοιχήματα με πρώτους σκόρερ ομάδων -> Σκόρερ

*Μπορεί πριν από δυο χρόνια να πήρα ξεκάθαρη θέση για τον νικητή του Euro(Πορτογαλία) αλλά εκεί τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Μιλούσαμε για ένα outsider όπου στα μάτια μου είχε πολύ μεγάλη αξία . Φέτος δεν βλέπω κάτι ανάλογο, έχω δείξει την αδυναμία μου σε Βραζιλία και Γαλλία και θαρρώ πως μια από τις δυο θα κατακτήσει το φετινό Μουντιάλ. Αξία μεγάλη δεν βρίσκω οπότε αποφάσισα να μην ασχοληθώ με νικητή.

Συνοπτικά για τους ομίλους:

Στον πρώτο βλέπω να περνάει η Ουρουγουάη και επειδή δεν έχω καθόλου καλή άποψη για την Ρωσία και βλέπω έτοιμο τον Μο Σαλάχ, ρισκάρω και πάω με πρόκριση Αιγύπτου(1η Ουρουγουάη-2η Αίγυπτος 8.00).  Η Σαουδική Αραβία βλέπω να παίρνει …εύκολα την τελευταία θέση του ομίλου.

Από τον δεύτερο όσο και να βλέπω ότι το Μαρόκο μπορεί να κάνει την έκπληξη, δύσκολα θα αφήσει μια εκ των Ισπανία και Πορτογαλία εκτός.

Στον τρίτο μαζί με την Γαλλία βλέπω πιο πιθανό το Περού από την …ανάλατη Δανία. Να περάσουν Γαλλία και Περού λοιπόν στο 3.25

Αργεντινή και Κροατία λογικά θα βρουν τον τρόπο να πάρουν τις δυο πρώτες θέσεις στον τέταρτο όμιλο.

Στον πέμπτο όμιλο βλέπω τους Βραζιλιάνους να παίρνουν την πρώτη θέση. Για την δεύτερη θα παλέψουν Ελβετία και Σερβία με τους πρώτους να με έχουν πείσει μέχρι τώρα περισσότερο.

Οι Γερμανοί αναμένεται να περάσουν ως πρώτοι από τον έκτο όμιλο. Μεξικό και Σουηδία δεν έχουν μεγάλες διαφορές, πιο ποιητικοί οι πρώτοι, πιο σοβαροί οι δεύτεροι.

Ξεκάθαρα φαβορί έχουμε στον έβδομο καθώς Βέλγιο και Αγγλία δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση.

Πολωνία και Κολομβία βλέπω στον όγδοο ενώ δεν αποκλείω ότι η παρέα του Λέβα θα πάρει ακόμα και την πρώτη θέση.

**Για την σημερινή πρεμιέρα δεν έχω να πω πολλά. Φαβορί οι Ρώσοι, αλλά όσο χάλια και να τους βλέπω, την ακόμα χειρότερη Σαουδική Αραβία θαρρώ πως θα την κερδίσουν. Ένα ωραία στατιστικό λέει ότι σε συνολικά 21 εναρκτήριους αγώνες διοργανωτών σε Μουντιάλ, ποτέ δεν έχασε η οικοδέσποινα(15-6-0). Το κλίμα πάντως είναι κακό, η ομάδα παραμένει χωρίς νίκη στα τελευταία επτά και τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Κάτι σε 2-3 βλέπω, από 2-0 μέχρι 2-1. Η Ρωσία έχει πάει τρεις φορές σε Μουντιάλ από το 1990 και δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα, δεν έχει περάσει ούτε από όμιλο και αυτός είναι ένας φόβος που επικρατεί και φέτος με μοναδική διοργανώτρια που δεν κατάφερε να πέρασε από τον όμιλο την Νότιο Αφρική το 2010.

**Κάθε μέρα 18.00-19.00 στον ArenaFM 89.4