Ένα διπλό, ένα under και ένα Χ ημίχρονο…

Μόνο οι κάρτες χάθηκαν χθες στο Πολωνία-Κολομβία και ήταν λάθος μου εξαρχής σε ένα Παγκόσμιο κύπελλο που πρέπει να βγει… αίμα για να δώσει κάρτα ο διαιτητής. Το χάντικαπ της Αγγλίας και το αμφίσκορο στο Ιαπωνία-Σενεγάλη επιβεβαιώθηκαν εύκολα όπως και το πέναλτι για την ομάδα του Σάουθγκέιτ.

Τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων σήμερα με τα δυο παιχνίδια να γίνονται στις 17.00 και τα άλλα δυο στις 21.00.

Ουρουγουάη και Ρωσία έχουν ήδη πάρει την πρόκριση και θα παίξουν για την πρωτιά του ομίλου. Οι διοργανωτές θα παίξουν για δυο αποτελέσματα, ενώ οι Ουρουγουανοί μόνο για την νίκη. Πιο πειστική η εικόνα των Ρώσων μέχρι στιγμής, αν και την Ουρουγουάη την έχω σε μεγαλύτερη εκτίμηση. Λογικά πάμε για ακόμα ένα κλειστό παιχνίδι. Πιθανές επιλογές το Χ ημίχρονο και τα περισσότερα γκολ στο δεύτερο μέρος.

Θέμα τιμής το Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος. Ο Κούπερ θα αποτελέσει παρελθόν μετά το Μουντιάλ και το κλίμα στο εσωτερικό της δεν είναι καθόλου καλό. Και πάλι όμως είναι καλύτερη ομάδα από την Σαουδική Αραβία και αναμένεται να φτάσει στην νίκη.

Το βράδυ Ιράν και Πορτογαλία θα παίξουν για μια θέση στους «16» . Φαβορί οι Πορτογάλοι αλλά το Ιράν έδειξε ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος. Πάμε για κλειστό παιχνίδι το οποίο αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες. Το under στο 1.57, για μεγαλύτερο ρίσκο μπορεί να κοιτάξει κάποιος και το 0-1 γκολ.

Οι Ισπανοί αντιμετωπίζουν το αποκλεισμένο Μαρόκο και έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πάρουν την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Μαροκινοί εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και θεωρήθηκαν σωστά μια από τις πιο αδικημένες ομάδες του τουρνουά. Σε τέτοιο επίπεδο όμως αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ, το πληρώνεις. Περιμένω την ομάδα του Ρεναρ να παίξει πιο ελεύθερα, αλλά όταν δεν βρίσκεις γκολ με Ιράν και Πορτογαλία δύσκολα θα βρεις κόντρα στην Ισπανία.

Τα κριτήρια ισοβαθμίας είναι τα εξής:

1 Διαφορά τερμάτων

2 Καλύτερη επίθεση

3 Μεταξύ τους παιχνίδια

4 Fairplay(κάρτες)

5 Κλήρωση

 

Επιλογές

Σαουδική Αραβία-Αίγυπτος 2(1.80)

Ουρουγουάη-Ρωσία Χ ημίχρονο(1.95)

Ιράν-Πορτογαλία under (1.57)