Χωρίς Ναϊνγκολάν το Βέλγιο κόντρα στην Ελλάδα

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Βελγίου από τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ για τον αγώνα των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ελλάδα, με τις πληροφορίες να θέλουν τον άσο της Ρόμα να αποσύρεται από τους «Κόκκινους Διαβόλους».

Το Βέλγιο ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με Γιβραλτάρ και Ελλάδα για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 31 Αυγούστου και 3 Σεπτέμβρη αντίστοιχα.

Σε αυτήν δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του άσου της Ρόμα, Ράτζα Ναϊνγκολάν, ο οποίος δεν κλήθηκε από τον τεχνικό των «Κόκκινων Διαβόλων», Ρομπέρτο Μαρτίνεθ.

Μάλιστα, οι πληροφορίες από το Βέλγιο κάνουν λόγο ότι ο Ναϊνγκολάν πήρε την απόφαση να αποσυρθεί από την Εθνική Βελγίου, αν και ο ίδιος το διαψεύδει.

Στην αποστολή του Μαρτίνεθ επιστρέφουν οι Τζόρνταν Λουκάκου και Στίβεν Ντεφούρ, ενώ ανάμεσα στις κλήσεις βρίσκονται όλοι οι πρωτοκλασάτοι άσοι του Βελγίου.

Αναλυτικά η αποστολή του Βελγίου για το ματς κόντρα στην Εθνική μας ομάδα: Κουρτουά, Μινιολέ, Σελς, Κάστελς, Κομπανί, Αλντερβάιρελντ, Βερντόνγκεν, Μενιέ, Σιμάν, Ντεντόνκερ, Βερμάελεν, Τζόρνταν Λουκάκου, Φελαϊνί, Ντε Μπρόινε, Βίτσελ, Τσαντλί, Καράσκο, Τίλεμανς, Εντέν Αζάρ, Ντεφούρ, Ντεμπελέ, Εντέν Αζάρ, Ρομέλου Λουκάκου, Μπεντέκε, Μπατσουαγί, Μέρτενς, Μιραλάς, Οριτζί.