«Μπαίνει» στον Αιγινιακό o Κουτσούρης!

Βρίσκει ισχυρούς… συμμάχους ο χρηματοδότης του Αιγινιακού, Γιάννης Νιώπας, ενόψει Φουτμπολ Λιγκ, όπως αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο η εφημερίδα «ARENA PRESS».

Πολύ κοντά στην εμπλοκή του στην πρωταθλήτρια ομάδα της Πιερίας (στο 2ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής, επιστρέφοντας άμεσα στη Β΄) είναι ο… Χάρης Κουτσούρης! Ο έμπειρος παράγοντας ήταν «αφεντικό» στην Κέρκυρα και τα Τρίκαλα, πανηγυρίζοντας μάλιστα δυο ανόδους, ενώ στους Θεσσαλούς συνεργάστηκε επιτυχώς με τον προπονητή του Αιγινίου, Περικλή Αμανατίδη!

Οι επαφές των δυο πλευρών, για σύμπραξη των νέων… συμπαικτών, Νιώπα- Κουτσούρη δείχνουν στο τελικό στάδιο και πιθανότατα δεν θα αργήσουν οι «βέρες» και οι ανακοινώσεις. Ο Χάρης Κουτσούρης θα πάρει μεγάλο ποσοστό στο πακέτο μετοχών των «κυανόλευκων», ενώ το… αχτύπητο δίδυμο, που γεννά προσδοκίες ενόψει της νέας σεζόν, θα ενώσει τις δυνάμεις του άσχετα με το αν «περπατήσει» ή όχι η συνένωση με τον Πιερικό!

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΓΙΑ ΝΤΙΝΤΑΚ!

Ήδη στον Αιγινιακό ξεκίνησε ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, μετά τις πρώτες ανανεώσεις (υπάρχουν επαφές με 4-5 μεταγραφικούς στόχους από το… πάνω ράφι), ενώ μένει να ξεκαθαρίσει αν ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, Ντεβέσα Ντιντάκ δοθεί στον Πλατανιά (πάει για δοκιμή δεύτερη φορά σε λίγο διάστημα στους Κρητικούς, με συνδετικό κρίκο τον Γιάννη Βλάχο) ή άλλη ομάδα της Σούπερ Λίγκα (ίσως μείνει ένα εξάμηνο ακόμα και κάνει μετά το άλμα). Τέλος, για το ματς στο Μαρτίνο με τον υποβιβασμένο Οπούντιο αναμένεται να δοθούν ευκαιρίες σε νεαρούς, με μεγάλο στόχο πάντως να «κλείσει» ο δεύτερος γύρος χωρίς καμία βαθμολογική απώλεια!

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ