Μπακασέτας: «Να δείξουμε χαρακτήρα, να πάρουμε τη νίκη»!

Ο Τάσος Μπακασέτας σε δηλώσεις του στην Nova μας περιέγραψε την αποφασιστικότητα που υπάρχει στους «κιτρινόμαυρους». 

Μιλώντας στη Nova για το ματς της Κυριακής, ο μέσος της Ένωσης τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικά παιχνίδια αυτά και γενικά για την ομάδα, αλλά και ξεχωριστά για τον κάθε ποδοσφαιριστή. Μέσα απ’ αυτά τα παιχνίδι παίρνεις αυτοπεποίθηση, έχεις μεγαλύτερη όρεξη για τη συνέχεια και δίνεις περισσότερα μέσα στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα το ντέρμπι, όπως και κάθε ποδοσφαιριστής περιμένει αυτά τα παιχνίδια. Θα προετοιμαστούμε μέσα στην εβδομάδα για να κάνουμε ό, τι καλύτερο στο ματς της Κυριακής».

Το ματς με τον Ηρακλή ήταν μεγάλη απώλεια και γι’ αυτό είπα ότι αυτά τα παιχνίδια σε πάνε ψηλά στη βαθμολογία. Θα υπάρχουν όμως και τέτοιες στιγμές. Θα υπάρχουν στιγμές που η ομάδα δεν θα παίξει καλό ποδόσφαιρο. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση και πήραμε μόλις έναν βαθμό αν και σίγουρα θέλαμε τη νίκη. Το αποτέλεσμα δεν ήρθε και τώρα όλη η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς της Κυριακής για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Γυρίζοντας στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πρόσθεσε: «Όταν είσαι σε μια ομάδα όπως η ΑΕΚ δείχνεις χαρακτήρα σε τέτοια παιχνίδια όπως αυτό της Κυριακής. Οι μεγάλες ομάδες φαίνονται μετά από μια κακή εμφάνιση. Στα καλά είναι όλοι δίπλα σου και σου λένε ότι έχεις την καλύτερη ομάδα, αλλά στα άσχημα αποτελέσματα πρέπει να δείξεις χαρακτήρα γιατί υπάρχουν αμφιβολίες και για σένα και για την ομάδα. Αυτό που θα κάνουμε είναι να πάμε στο ματς της Κυριακής προετοιμασμένοι για να πάρουμε τη νίκη».