Με παρουσία εκπροσώπων της FIFA συνεδριάζει επιτροπή της ΕΠΟ

Αρκετά σημαντική θα είναι η αυριανή συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ, η οποία θα πραγματοποιηθεί, παρουσία εκπροσώπων της ΦΙΦΑ.

Στα θέματα που θα συζητηθούν είναι η τροποποίηση κανονισμών της Ομοσπονδίας, προτάσεις της Football League αλλά και θέματα αναφορικά με τις ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης.

Το δελτίο τύπου της ΕΠΟ, αναφέρει:

Συνεδριάζει την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 η Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου για να εξετάσει προτάσεις των θεσμικών Αρχών του αθλήματος για τροποποίηση Κανονισμών.
Στην ημερήσια διάταξη της Επιτροπής περιλαμβάνονται θέματα που αφορούν σε προτάσεις της Ε.Π.Ο., της Super League και της Football League για τροποποίηση Κανονισμών της Ε.Π.Ο. ( Κ.Α.Π., Κ.Ι.Μ.Π., Πειθαρχικός Κώδικας, Κώδικας Δεοντολογίας, Δικονομικός Κανονισμός), καθώς προτάσεις της Football League για τον κανονισμό επιτήρησης 2018-9.
Θα συζητηθούν επίσης οι εισηγήσεις αναφορικά με τις ποινές σε περίπτωση μη αδειοδότησης που θα ισχύσουν για την περίοδο 2018-9 για τη Super League και τη Football League , προκειμένου στη συνέχεια να εγκριθούν από την Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο.

Τη συνεδρίαση θα παρακολουθήσουν και εκπρόσωποι της Επιτροπής Παρακολούθησης της FIFA.