Μασούρας: «Έπρεπε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω»

Από τους κορυφαίους του αγώνα ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον Ολυμπιακό ήταν ο Γιώργος Μασούρας, του οποίου μάλιστα γκολ λανθασμένα ακύρωσε ο επόπτης. Ο Μασούρας μίλησε στην κάμαρα της NOVA και καταρχάς αναφέρθηκε στο γεγονός ότι σήμερα αγωνίστηκε πιο πίσω στα χαφ και όχι ως εξτρέμ: «Είναι πιο επίπονο να γυρνάς πίσω. Θέλω να παίζω πιο μπροστά, όμως πρέπει να δίνεις τα πάντα για την ομάδα. Δυσκόλεψαμε τον Ολυμπιακό και πήγαμε καλύτερα τακτικά μόλις πήγα πίσω. Το είχαμε συζητήσει και πριν το παιχνίδι, γιατί με αυτό τον τρόπο θα έβλεπα κενό χώρο στην πλάτη των αμυντικών. Ίσως είχα κάποια θέματα στην άμυνα στην αρχή, αλλά μετά τα πήγα καλά».

Στη συνέχεια ο Μασούρας μίλησε για την πικρία που αφήνει το τελικό αποτέλεσμα στον Πανιώνιο: «Έπρεπε να έχουμε κερδίσει κάτι παραπάνω. Υπάρχουν 2-3 φάσεις που είτε εμείς δεν τα καταφέραμε, είτε έγινε κάποιο διαιτητικό λάθος που μας σταμάτησε».

Όσον αφορά την παρακαταθήκη που αφήνει η σημερινή εμφάνιση του Πανιωνίου είπε πως «Έίναι οδηγός τέτοια παιχνίδια. Όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες και φτάνεις κοντά στο να νικήσεις, είναι απλά κάποιες λεπτομέρειες που πρέπει να αλλάξουν και θα τα πάμε καλύτερα. Θεωρώ ότι μας βοήθησε ο προπονητής να καταλάβουμε ότι πρέπει να παλέψουμε τα παιχνίδια αυτά για να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Μετά στα πιο εύκολα παιχνίδια πρέπει να κάνουμε ένα σερί νικών».

Τέλος μίλησε και για τους τρεις μονομάχους του τίτλου (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό) λέγοντας πως: «είναι ένα κλικ παραπάνω από πέρυσι κι οι τρεις. Αυτό είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουν και καλή πορεία στην Ευρώπη. Να έχουμε ένα καλό πρωτάθλημα και ανταγωνιστικό».