Μάντζιος: «Μπορούσε και άλλα γκολ στο τέλος η ΑΕΚ»

Για τη συνολική εικόνα των παικτών του στα τρία παιχνίδια με την ΑΕΚ, μίλησε ο Άκης Μάντζιος, ο οποίος αναφέρθηκε και στο σημερινό ματς τονίζοντας ότι στα τελευταία λεπτά η Ένωση θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλα τέρματα.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ξέραμε ότι μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα, θα ήταν δύσκολο για μας. Φανήκαμε όμως αρκετά ανταγωνιστικοί. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μία καλή στιγμή όταν βγήκαμε δυο με ένα. Το πρώτο σουτ η ΑΕΚ το έκανε στο 40’. Είχε μετά ένα πεντάλεπτο και θα μπορούσε να βάλει κι άλλο γκολ.

Στην επανάληψη είχαμε ένα τετ α τετ με τον Γιακουμάκη και η ΑΕΚ στο τελευταίο 10λεπτό, που ρισκάραμε, θα μπορούσε να είχε βάλει κι άλλα γκολ. Στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, γι’αυτό κι αφήσαμε εκτός 11άδας κάποιους παίκτες απόψε.

Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια που έκαναν οι παίκτες μας. Είμαι ευχαριστημένος πως και στα τρία ματς που παίξαμε φανήκαμε ανταγωνιστικοί απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΚ και στον κ. Πογέτ, που εκτός από καλός προπονητής, είναι και αξιόλογος άνθρωπος όπως τον γνώρισα σε αυτά τα τρία ματς».