Μαντσίνι ο Άρης για τα άκρα της επίθεσης

Ο 23χρονος Ντάνιελ Μαντσίνι που ανήκει στη Μπορντό και έπαιξε δανεικός στην Οσέρ, είναι άλλος ένας ακραίος επιθετικός που εξετάζει ο Άρης. Οι κιτρινόμαυροι κινούν τις διαδικασίες για την ενίσχυσή τους στα άκρα της επίθεσης σε περίπτωση μη απόκτησης του Γέβτοβιτς και ο Μαντσίνι είναι, μετά τον Φιλιποτό, ο δεύτερος ακραίος που… τους γυάλισε από την Οσέρ.

Ο Μαντσίνι είναι αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο. Εντάχθηκε στη Μπορντό από τους Νιούελς Ολντ Μπόις το 2016. Την πρώτη σεζόν έπαιξε κυρίως στη 2η ομαδα και το επόμενο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός στην Τουρ με την οποία είχε 29 συμμετοχές με έξι γκολ.

Πέρσι δόθηκε στην Οσέρ κάνοντας 38 παιχνίδια με έξι γκολ. Το συμβόλαιό του λήγει σε ένα χρόνο αλλά δεν φαίνεται να υπολογίζεται και για αυτό οι κιτρινόμαυροι έχουν κάνει ήδη την πρότασή τους, το έδαφος δείχνει πρόσφορο και εφόσον δοθεί το τελικό ΟΚ από τον Θόδωρο Καρυπίδη η υπόθεση μπορεί να προχωρήσει άμεσα.

Ο Μαντσίνι αγωνίζεται κατά βάση στη δεξιά πλευρά, είναι φύσει δεξιός μεσοεπιθετικός ενώ μπορεί να παίξει και σαν εσωτερικός μέσος.

Η καλή του ηλικία, κάνει τους ανθρώπους του Άρη να μιλούν για έναν παίκτη και με καλά μεταπωλητικά χαρακτηριστικά.