Μ.Ράσταβατς: «Μας αδικεί το σκορ»

Η Ξάνθη ηττήθηκε από τον Ατρόμητο στο Περιστέρι με 1-0, με γκολ του Ντάουντα στο 1ο ημίχρονο της αναμέτρησης, όμως ο προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδας, Μίλαν Ράσταβατς, εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του, τονίζοντας πως το σκορ αδικεί την Ξάνθη.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας και θεωρώ ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά το ποδόσφαιρο μας δείχνει αυτή την όψη. Σύμφωνα με το πλάνο είχαμε καλό έλεγχο σε κάποιους χώρους του γηπέδου. Το πλάνο ήταν σε μεγάλο βαθμό πετυχημένο, με εξαίρεση το γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να απειλήσουμε, όταν ο Ατρόμητος έπαιξε πιο αμυντικά. Θέλαμε να αυξήσουμε το ρυθμό, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να τον χαμηλώσει. Ήταν πολύ δύσκολο για το ρυθμό τα πολλά φάουλ, με πολλούς παίκτες να μην καταλαβαίνουν το “γιατί” δίνονται τόσα πολλά φάουλ. Είχαμε καλό παιχνίδι, με γενναιότητα και φυσικά κοιτάμε παρακάτω και να βελτιωθούμε.

Είμαι σίγουρος ότι θέλαμε περισσότερη τύχη, ειδικά όταν παίζουμε με μία τέτοια ομάδα. Έπρεπε όμως να προσαρμοστούμε στις αλλαγές του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε όμως και με ποιον παίζαμε, αφού ο Ατρόμητος έχει δείξει την ποιότητά του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος».

Για το αν η Ξάνθη στοχεύει στην Ευρώπη: «Πάντα σκέφτομαι το επόμενο ματς. Είμαστε στις υψηλές θέσεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλο και περισσότερο να βελτιωνόμαστε. Είναι μια πρόκληση η θέση μας σε αυτό το χρονικό σημείο και πρέπει να βρούμε τις απαντήσεις στα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν είτε με τραυματισμούς είτε με τιμωρίες».