Ξέσπασμα Φωκά υπέρ ΠΑΟΚ (vid)

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων, Αριστείδης Φωκάς μίλησε για το σύνθημα για τη Βουλή που τον έπιασε video να τραγουδάει στο συλλαλητήριο του ΠΑΟΚ, για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ιβάν Σαββίδη.

Σήμερα (16/4) το πρωί φιλοξενήθηκε σε εκπομπή του ΣΚΑΪ και μεταξύ άλλων τόνισε: «Θέλετε να ξεβρομίσει το ελληνικό ποδόσφαιρο; Η Βουλή δεν έκανε τίποτα για δεκαετίες για το ποδόσφαιρο. Το μόνο που θέλετε είναι να δικαιώνετε τις αλητείες. Είστε ικανοποιημένοι που η δεύτερη ομάδα θα πάρει το πρωτάθλημα;

Δεν το εννοώ το σύνθημα, όπως δεν εννοούν και οι Αθηναίοι το «Βούλγαροι». Η ΑΕΚ προτίμησε να πέσει στη Γ’ εθνική από το να πληρώσει.

Εγώ δεν έχω κανένα αφεντικό πέρα από τον Λεβέντη. Εσείς μπορεί να ανήκετε σε ένα άρμα. Εγώ πουθενά. Μιλήσατε ποτέ για το χρηματιστήριο, για τα δάνεια των κομμάτων; Δεν κάνατε τίποτα.

Σας ενδιαφέρει μόνο τι κάνει ο ΠΑΟΚ και ο Σαββίδης. Έχει δώσει 100αδες θέσεις εργασίας και αυτό σας πειράζει.

Το πρόβλημα τους δεν είναι το σύνθημα, ούτε ο ΠΑΟΚ, είναι ο Σαββίδης.

Χάνουμε την ουσία και δεν κοιτάμε να ξεβρομίσουμε το ποδόσφαιρο. Για ένα χαρτάκι που έπεσε στον ώμο του προπονητή δεν ξεκίνησε ο αγώνας του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Με την ΑΕΚ μπήκε γκολ στο 90’ και διακόπηκε ο αγώνας. Τι λέει ο κανονισμός; Τιμωρία της ΑΕΚ. Όλη αυτή η μπόχα και η δυσωδία δεν σας ενδιαφέρει. Θέλετε να κουκουλώνετε τα πάντα».

Δείτε το βίντεο: