Κούδας: «Θείο δώρο ο Σαββίδης»

Ο «Μεγαλέξανδρος» του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Γιώργος Κούδας, μίλησε στον ArenaFM 89,4 με αφορμή τον Ιβάν Σαββίδη και την συμπλήρωση έξι χρόνων στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Αναφέρθηκε στις σχέσεις που έχει με τον μεγαλομέτοχο του «δικεφάλου» αλλά και τον μεγάλο του στόχο.

Όσα είπε ο Γιώργος Κούδας στον ArenaFM 89.4:

«Ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι απλά επενδυτής, είναι πραγματικό θείο δώρο για τον ΠΑΟΚ. Το …σωσίβιο που έριξε εκείνα τα χρόνια που η κατάσταση δεν ήταν καθόλου καλή και βλέπουμε πως έχει γίνει πλέον ο ΠΑΟΚ. Επιπλέον μην ξεχνάμε ότι έχει δώσει δουλειά σε πολύ κόσμο, αυτές τις δύσκολες εποχές. Το ευτύχημα όμως είναι με την ομάδα. Ο ΠΑΟΚ εδώ και έξι χρόνια βαδίζει σε έναν δρόμο σωστό και σταθερό. Από πέρυσι φάνηκε ότι μπήκαν τα θεμέλια για να μπορεί η ομάδα να κάνει και αξιόλογη ευρωπαϊκή πορεία».

Για την σχέση του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Μπορώ να τον χαρακτηρίσω με δυο στοιχεία που έχει. Είναι ντόμπρος χαρακτήρας, ότι έχει να πει, στο λέει, ακούει ότι έχεις να τους πεις, ταο επεξεργάζεται και στην συνέχεια πράττει ανάλογα. Το δεύτερο είναι ότι είναι άνθρωπος, που είναι πολύ βασικό και δεν «κωλώνει» σε τίποτα. Εγώ τον συγχαίρω πάντα για τις πράξεις του. Χαρίζει τις εισπράξεις των παιχνιδιών, κάθε Κυριακή βοηθάει και ένα παιδί, αυτό σημαίνει να είσαι άνθρωπος! Και χαίρομαι που με εκτιμάει και με στηρίζει σε ότι λέω».

Ποιος είναι ο μεγάλος του στόχος;

«Θέλει να κάνει τον ΠΑΟΚ μια πραγματική Ευρωπαϊκή ομάδα! Σε θέμα λειτουργίας σε θέμα αγωνιστικό, που θέλει να κάνει καινούργιο γήπεδο. Έχει οράματα και σε έξι χρόνια θα μπορούσε να κάνει πολύ περισσότερα αλλά την γραφειοκρατία δεν την αντέχει…»

Ακούστε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη: