«Μόνο εμείς τόσες ευκαιρίες στη Τούμπα»

Απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο τεχνικός της Κέρκυρας, Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου, από την εικόνα των ποδοσφαιριστών του αλλά και παράλληλα απογοητευμένος με το τελικό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά:

«Ποιά άλλη ομάδα έχει δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, αλλά γλυκιά γεύση η προσπάθεια που κάναμε».

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

«Από την αρχική του παιχνιδιού ήμασταν καλοί. Νομίζω ότι το πρώτο παιχνίδι μας ανήκε εξ ολοκλήρου, Μένουμε με έναν βαθμό δυστυχώς σε δύο ματς, δεν ξέρω εάν άλλη ομάδα έχει δημιουργήσει τόσες ευκαιρίες στην Τούμπα. Μας αφήνει πικρή γεύση το αποτέλεσμα, αλλά γλυκιά γεύση η προσπάθεια που κάναμε».

Για τη διαφορά συγκριτικά με το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ήμασταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο, αλλά με το δεύτερο γκολ να μπαίνει γρήγορα και την εμβόλιμη να ακολουθεί να παρατήσουμε το παιχνίδι. Αυτό θα γινόταν και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, εάν μέναμε πίσω στο σκορ. Δεν έχουμε το ρόστερ που θα αντέξουμε συνεχόμενα παιχνίδια. Δείξαμε και στον αγώνα με τον Πανιώνιο ότι η ομάδα μας είναι σε ανοδική πορεία. Ο ΠΑΟΚ έχει την ποιότητα και για αυτό πήρε το παιχνίδι».

Για τις κινήσεις που έκανε στη διάρκεια του αγώνα: «Αλλάξαμε τον σχηματισμό μας όταν μείναμε πίσω στο σκορ. Ο ΠΑΟΚ μας αιφνιδίασε στο ξεκίνημα με τον σχηματισμό του. Δεν ξέρω αν υπάρχει άλλο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ να ξεκίνησε με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κάτι που το άλλαξε σχετικά γρήγορα. Η μετάβασή μας από άμυνα σε επίθεση ήταν εξαιρετική και θα μπορούσαμε στο πρώτο ημίχρονο να πετύχουμε ένα τουλάχιστον γκολ και εκεί όλα θα ήταν διαφορετικά. Ο Μαρκόφσκι μπήκε όταν έπρεπε να μπει, οι αλλαγές στον σχηματισμό μας έγιναν όταν έπρεπε να γίνουν».