Καταγγέλει τον Άρη ο Μενέντεθ – Κινείται νομικά εναντίον του η ΠΑΕ (vid)

Ο Άλεξ Μενέντεθ κατήγγειλε τον Άρη στην Παγκόσμια Ένωση Επαγγελματιών Ποδοσφαιριστών για κακομεταχείρηση του, δημοσιεύοντας μάλιστα και ένα βίντεο με τις… συνθήκες στις οποίες προπονείται.

Μάλιστα η αντίδραση της ένωσης υπήρξε άμεση καλώντας τους Θεόδωρο Καρυπίδη και Άγγελο Χαριστέα να σταματήσουν αυτή την συμπεριφορά προς τον ποδοσφαιριστή!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η FIFPRO απαιτεί από τον Θοδωρή Καρυπίδη και τον Αγγελο Χαριστέα, πρόεδρο και αθλητικό διευθυντή του Αρη αντίστοιχα, να σταματήσουν άμεσα την κακομεταχείριση στον Αλεχάνδρο Μενέντες.

Ο ελληνικός σύλλογος ωθεί τον Ισπανό παίκτη να φύγει χωρίς να τον πληρώνει και να τον αφήνει να προπονείται μόνος του.

“Η συμπεριφορά του Αρη είναι ανεπίτρεπτη” τόνισε ο γενικός γραμματέας της FIFPRO, Γιόνας Μπάερ-Χόφμαν.

“Κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έχει το δικαίωμα να πληρώνεται και να προπονείται με τους συμπαίκτες του”

Το συμβόλαιο του Μενέντες με τον Αρη εκπνέει στις 30 Ιουνίου.

Ο Αρης δεν έχει πληρώσει το μισθό του από τον Ιούλιο του 2019.

Στις 5 Ιανουρίου ο Μενέντες προπονείται ξεχωριστά από την πρώτη ομάδα. Εχει δύο προπονήσεις. Μία στις 07.30 το πρωί και μία στις 15:00. Επίσης ο Μενέντες προπονείται χωρίς προπονητή ή γιατρό κάτι το οποίο υποχρεώται να έχει!

Η διοίκηση του Αρη δεν έχει εξηγήσει γιατί προπονείται μόνος του.

“Απαιτώ να προπονούμαι ξανά με τους συμπαίκτες μου”, είπε ο Μενέντες στη FIFPRO “τηρώ το πρόγραμμα του συλλόγου αλλά προπονούμαι σε άθλιες συνθήκες”

Ο Μενέντες γνωρίζει πως ο Αρης θέλει να φύγει. “Μου το έχουν ήδη πει αυτό”»

Στο βίντεο που ανέβασε ο ποδοσφαιριστής, δείχνει πλάνα με τουαλέτες και αποδυτήρια που είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ δείχνοντας το προπονητικό κέντρο λέει ότι:

«Κανένας προπονητής, τίποτα. Είναι 8:18 το πρωί και πρέπει να προπονηθώ μόνος μου».

 

Κινείται νομικά ο Άρης εναντίον του

Η αντίδραση της ΠΑΕ Άρης ήταν άμεση, σημειώνει ότι η εικόνα που παρουσιάζει ο Ισπανός δεν έχει σχέση με τις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, αλλά είναι εικόνες από άλλο γήπεδο στο οποίο επρόκειτο να προπονηθεί η Κ19 (με την οποία προπονείται ο παίκτης). Τελικώς η τελευταία δεν προπονήθηκε ποτέ εκεί διότι διαπιστώθηκε ότι ήταν τραγικές οι συνθήκες.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Αρης (μέσω εξουσιοδοτημένου νομικού) θα ενημερώσει άμεσα την Παγκόσμια Ένωση ότι το βίντεο είναι fake και ότι είναι δυσφημιστικό για την ΠΑΕ.

Δείτε το βίντεο: