Κάναντι: «Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στον ΠΑΟΚ-Θα θέλαμε να είναι 50-50 οι αποφάσεις»

Ο Νταμίρ Κάναντι σχολίασε ότι ο Ατρόμητος δεν άξιζε ήττα με 3-0 από τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας, πάντως, ότι στο πρώτο μέρος έπρεπε να παρουσιαστεί πιο γενναία η ομάδα του και ότι ήταν εμφανίστηκε βελτιωμένη στο δεύτερο.

«Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη», επεσήμανε ο Αυστριακός τεχνικός, ο οποίος εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία.

«Κατά την γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι, το δεύτερο που δόθηκε, αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μπρούνο που θα πρέπει να δούμε την φάση. Θα θέλαμε σήμερα να ήταν οι αποφάσεις για εμάς 50-50 αλλά σεβόμαστε τις αποφάσεις και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ», τόνισε ο κόουτς των «μπλε».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είμαστε απογοητευμένοι με το αποτέλεσμα, για το πρώτο μέρος, παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε καθόλου κατοχή στη μπάλα, απέναντι στον ΠΑΟΚ αμυνθήκαμε πολύ καλά. Έπρεπε να είμαστε πιο γενναίοι. Είχαμε κάποιες ευκαιρίες, αυτή του Μάντσον από στημένη φάση που είχαμε στο 6ο λεπτό και μετά από κόρνερ πάλι από τον Μάντσον. Είχε και ο Μπρούνο μία καλή φάση και μέσα από φάσεις ένας με έναν, θα μπορούσαμε να έχουμε σκοράρει. Μετά δυστυχώς δεχθήκαμε στα τελευταία λεπτά του πρώτου μέρους το πέναλτι, το οποίο μας πόνεσε και κατά την άποψη μου δεν είναι αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο», ανέφερε αρχικά ο Κάναντι

«Στο δεύτερο μέρος νομίζω πως τα πήγαμε καλύτερα, ήμασταν πιο σίγουροι, πιο δραστήριοι, είχαμε την αλλαγή του σχηματισμού μας σε 3-5-2, προσπαθήσαμε περισσότερο για να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι και είχαμε τις ευκαιρίες μας. Δεν τα καταφέραμε όμως και μετά στο 3-0 τελείωσε το ματς. Συνολικά στα 90 λεπτά τα πήγαμε καλά αλλά ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες με μεγάλη ατομική ποιότητα, φυσικά άξιζε τη νίκη αλλά στην έκταση του σκορ δεν μας άξιζε. Είναι δύσκολο να δημιουργήσεις προβλήματα στον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη», πρόσθεσε ο Κάναντι.

Για τη διαιτησία και το αν έγιναν λάθη: «Αν δεν γίνονταν λάθη στο ποδόσφαιρο δεν θα έμπαιναν και τα γκολ. Εμείς κοιτάμε πάντα το καλύτερο και τη βελτίωση μας. Όπως είπα και πριν, κατά την γνώμη μου δεν ήταν πέναλτι, το δεύτερο που δόθηκε, αλλά θα πρέπει να το δω στο βίντεο. Είχαμε και την ευκαιρία με τον Μπρούνο που θα πρέπει να δούμε την φάση. Θα θέλαμε σήμερα να ήταν οι αποφάσεις για εμάς 50-50 αλλά σεβόμαστε τις αποφάσεις και συγκεντρωνόμαστε στο επόμενο ματς κόντρα στην ΑΕΚ».