Κ.Γεωργιάδης: «Ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα»

Ο βοηθός προπονητή του Δημήτρη Καλαϊτζίδη στον Απόλλωνα Πόντου, Κώστας Γεωργιάδης, υποστήριξε πως η ομάδα του δεν απειλήθηκε ποτέ στον αγώνα με τον Άρη σήμερα στην Καλαμαριά και θα μπορούσε αν είχε πάρει και τους τρεις βαθμούς της νίκης(0-0).

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση:

Για το παιχνίδι: «Ήταν ένα ντέρμπι της πόλης με όμορφη ατμόσφαιρα που θύμισε παλιές εποχές. Προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που ετοιμάζει τα πλάνα της Super League και έχει πετύχει τον στόχο της. Αντιμετωπίσαμε τον Άρη χωρίς στόχο γιατί έχουμε έμπειρα στελέχη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κυρίαρχοι και ο αντίπαλος πέρασε ελάχιστα το κέντρο. Φτάσαμε σε λίγες τελικές ευκαιρίες γιατί δεν κάναμε σωστή τελική πάσα. Δεν απειληθήκαμε ποτέ.

Ο Άρης πίεσε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά οι ποδοσφαιριστές μας βρήκαν λύσεις και κατάφεραν να φτάσουν με πολλές αξιώσεις στην αντίπαλη εστία. Δεν καταφέραμε όμως να βάλουμε το γκολ που θα μας έδινε τους τρεις βαθμούς.

Η σημερινή παρουσία, αποδεικνύει ότι ο Απόλλωνας βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπορεί να κερδίσει κάθε αντίπαλο. Αυτό θα κάνουμε και την Τετάρτη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήρθε σήμερα εδώ, αλλά και αυτόν που έδωσε το παρών στην Πάτρα»

Για τον αν είναι ο στόχος του Απόλλωνα η τετράδα αλλά και για τον πρόεδρο της Football League, Λεωνίδα Λεουτσάκο: «Αυτός είναι ο στόχος μας. Θα πρέπει να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, διότι με αυτά που έχουν συμβεί και φέτος, αν δεν αλλάξουν ριζικά πράγματα του χρόνου θα συζητάμε πάλι τα ίδια. Για επιθέσεις σε διαιτητές, για κόσμο που συγκρούεται στα γήπεδα και διάφορα που συμβαίνουν και τα ξέρετε καλύτερα από εμένα. Αν φέτος δεν γίνουν αλλαγές, δεν έχουμε καμία σωτηρία.

Πριν λίγο καιρό, βγήκε ο πρόεδρος της Football League και είπε ότι όλα είναι καλά, αλλά δυστυχώς για αυτόν μετά από λίγο καιρό ήρθαν 10 φάκελοι για στημένα από την UEFA, ανακοινώσεις από ποδοσφαιριστές π.χ. στην Καρδίτσα και βέβαια ανακοινώσεις από τον ΠΣΑΠ που βλέπουν την κατάσταση στην Β Εθνική. Επομένως είναι αναγκαίες οι αλλαγές για να βελτιωθούν οι συνθήκες για όλους».