Ο «Ιβάν Σαββίδης» στο ΟΑΚΑ (pics)

Ο σωσίας του Ιβάν Σαββίδη βρέθηκε στο ΟΑΚΑ

Αυτό που συνέβη στο φουαγιέ του ΟΑΚΑ, στο περιθώριο της αναμέτρησης μεταξύ ΑΕΚ και Μπενφίκα, δύσκολα περιγράφεται. Ξαφνικά ο «Ιβάν Σαββίδης» κέντρισε τα βλέμματα!

Όχι, δεν ήταν ο πραγματικός Ιβάν Σαββίδης ο άνδρας που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ, όπου η ΑΕΚ αντιμετωπίζει την Μπενφίκα για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ήταν όμως ένας άνδρας που όχι απλά μοιάζει καταπληκτικά με τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΟΚ, αλλά ονομάζεται… Σαββίδης!

Καλά διαβάσατε. Γιώργος Σαββίδης όμως και όχι Ιβάν Σαββίδης!

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης, λοιπόν, όσοι βρέθηκαν στο φουαγιέ του Ολυμπιακού Σταδίου έμειναν εμβρόντητοι!

Κι αυτό διότι είδαν αυτή την εικόνα…

Δεν ήταν μόνο η εκπληκτική ομοιότητα του Γιώργου Σαββίδη με τον ισχυρό άνδρα του δικεφάλου του Βορρά. Ήταν και οι… μαυροφορεμένοι άνδρες που τον περιτριγύριζαν και όλοι πίστεψαν το… απίστευτο!

Ότι ο Ιβάν Σαββίδης όντως βρέθηκε στο ΟΑΚΑ.Ιβάν Σαββίδης

Όπως προαναφέραμε, πάντως, είναι ο… Γιώργος Σαββίδης. Ο οποίος έχει δικό του σουβλατζίδικο (!) και τον αποκαλούν πια ο… Ιβάν της Αγίας Βαρβάρας.

Ο ίδιος παλαιότερα είχε μιλήσει στην Τατιάνα Στεφανίδου και την τηλεοπτική εκπομπή Tatiana Live για την απίστευτη ομοιότητά τους ενώ τόνισε και τα κοινά τους σημεία.Ιβάν Σαββίδης

Εκτός από το ίδιο επίθετο που μοιράζονται, του μαγαζί του «σωσία» λέγεται «Του Σαββίδη», είναι και οι δύο επιχειρηματίες. Επίσης, έχουν καταγωγή από τον Πόντο και μάλιστα έχουν μεγάλη αγάπη για τον τόπο τους…

Πηγή: newsit.gr